Kwaśne piwa z Konstancina
Collapse
X
-
-
W systemie amerykańskim jedyną patologią jest przymusowość i znaczna koncentracja hurtowników. Poza tym system producent->hurtownik->detalista jest zdrowy i logiczny.Comment
-
Comment
-
Moje 4 ostatnie kontakty z Konstancinem były poprawne. Zero kwasu w smaku, w zapachu coś octowego nadal wyczuwalne.
2 butelki małego Mazowieckiego i 2 dużego Starodawnego. Daty to IV-V.
Problemy chyba już za tym browarem, ale teraz długa droga nad odbudowaniem zaufania (nie moim).Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-02-03, 21:50.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Oby radość nie była krótka (kiedyś radość była ze możliwości zakupionego innego piwa niż koncernowe, a teraz wybrzydzają- zdało by się wrócić do czasów kolejek).
Z tego co rozmawiałem sklepy branżowe (specjalistyczne z piwem) boją się zamawiać Konstancina ze względu na opinie tu wyrażane. Dopiero po zasięgnięciu informacji że piwo jest ok robią zamówienie.
W moim przypadku (małego szarego klienta) cieszyłem się gdy browar wypuścił żytnie rok temu. Obecnie to porażka, w szczególności jak traktują klienta ( tu mam na myśli czy to kwasiory w sklepach i brak reakcji browaru czy to kontakt z browarem już po wpadce).
Optymizmem jest wielka radość klienta że piwo to nie kwas i da się wypić.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Oby radość nie była krótka (kiedyś radość była ze możliwości zakupionego innego piwa niż koncernowe, a teraz wybrzydzają- zdało by się wrócić do czasów kolejek).
Z tego co rozmawiałem sklepy branżowe (specjalistyczne z piwem) boją się zamawiać Konstancina ze względu na opinie tu wyrażane. Dopiero po zasięgnięciu informacji że piwo jest ok robią zamówienie.
W moim przypadku (małego szarego klienta) cieszyłem się gdy browar wypuścił żytnie rok temu. Obecnie to porażka, w szczególności jak traktują klienta ( tu mam na myśli czy to kwasiory w sklepach i brak reakcji browaru czy to kontakt z browarem już po wpadce).
Optymizmem jest wielka radość klienta że piwo to nie kwas i da się wypić.Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-02-04, 11:03.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Tak, tak. Udajesz zdziwionego a jesteś pewnie agentem wrażych sił, które chca cenzurować internet. Agencie AR, wstydziłbyś się.
A w temacie. KOnstancin nie ma potężnych środków finansowych na reklamę, która może przekonać konsumenta, ze piwo powinno byc kwaśne.Comment
-
Comment
-
No pięknie, nie dopisałem, że znalazłem w domu, zawieruszyło się na balkonie, przy porządkowaniu , ale odczekam trochę czasu by spróbować ponownie, bo nie było kwaśne, ale nic godnego uwagi.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-