ROZPACZ.....

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Kimer
    Zawiercie, Obrońców Poczty Gdańskiej 20i, Intermarche
    Kimer
    Mieszkam w Zawierciu od roku i niestety pod względem wyboru piwa w sklepach jest tu koncernowa nędza i rozpacz, jedynie produkty lokalnego browaru trafiają się w części sklepów. Jedyny znany mi jaśniejszy punkt, to Intermarche, który w końcu postanowiłem opisać. Na dzień dzisiejszy w ofercie...
    2009-11-08, 21:57
  • dadek
    Ostrava, Martinovská 50, GarážMistr
    dadek
    Najnowszy browar restauracyjny w Ostravě powstał w budynku znanego od wielu lat klubu Rock And Roll Garage. Dojazd pod same drzwi zapewnia tramwaj linii 4, z którego wysiadamy na pętli Martinov. Na dachu sporego kompleksu dawnych garaży wita nas wielki neon Radegasta, a nad wejściem stara škoda...
    2013-03-22, 00:22
  • Cooper
    Brú, Irish Craft Lager
    Cooper
    PIANA: istna tragedia i rozpacz. Więcej jej można wygenerować polewając sok jabłkowy. Znika praktycznie zaraz po nalaniu, nie udało się jej wychwycić nawet na zdjęciu. Porażka niczym Matiz na gaz. Więkość tutejszych ajp ma lepszą, trwalszą a przypomnę iż jest to tym razem lager

NAGAZ...
    2014-06-12, 20:00
  • emes
    Bierhalle-Pole Mokotowskie-Skra
    emes
    Niby ruszyło, a ...piwa w nim nie ma. Podobnie jak wiele innych pubów ma kłopoty z dostaniem koncesji na alkohol. Można tylko mecze oglądać , tylko jak oglądać mecz bez piwa ? Dzwoniłem do jakiejś osoby z tego (chciałem powiedzieć pubu, ale jak piwa nie ma to .... ) lokalu i ta osoba...
    2006-07-05, 15:32
  • lzkamil
    St-Sylvestre, Biere Nouvelle
    lzkamil
    Zimowe piwo z tego samego browaru co tak przez nas zachwalane 3 Monts.
    Alk. 8%, but. 0.75 l
    Ciemnobursztynowy/jasnobrazowy kolor, drozdze w butelce. Niezle nagazowane, piana belgijsko-klasztorna, strdniobabelkowa, potezna, trwala, wbita zapalka stoi jak po Viagrze
    Aromat mocno...
    2004-04-03, 22:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...