djot, rzecz jasna.....
ROZPACZ.....
Collapse
X
-
skrzynka Simona=puszka Pandory
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Nie mówcie o konsumpcji - własnie posmarowałam z lubością rogalika serkiem warzywnym Fromage, po czym okazało się, że serek był zepsuty i cały rogal wylądaował w koszu, a ja puchnę z głodu
Ale jakieś mięsko tyż chętnie, mniam. Mam nadzieję, że Simon za bardzo nie schudłMaja, będzie w menu, czy jako gość? E..., chyba ni?
Comment
-
hmmm .... a tak mi się właśnie czkało...
tylko chwilę mnie nie było a już apetyty rozbudzone...
Marusia,
ale ja smakuję tylko z przyprawami, szczególnie z pieprzem !
Co do wagi... no cóż... wystarczy dla wszystkich . Kochanego ciała nigdy nie za wiele !
SimonComment
-
Przyprawy się załatwi
A z tym "ciałkiem" to bez przesady, ale myślę, że po kolacyjce wyjdziesz wyszczuplonyComment
-
Zaraz ich wszystkich pogonię. Hurtem.
ZaczynamComment
-
-
Maja i Marusia!
Originally posted by Maja
pejczykiem ich, pejczykiem!
nie podejrzewałem Was o takie skłonnościWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
No, napewno jeszcze wielu rzeczy o nas nie wiesz, ale wszystko kwestia czasu....
Mniam mniamComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
PIANA: istna tragedia i rozpacz. Więcej jej można wygenerować polewając sok jabłkowy. Znika praktycznie zaraz po nalaniu, nie udało się jej wychwycić nawet na zdjęciu. Porażka niczym Matiz na gaz. Więkość tutejszych ajp ma lepszą, trwalszą a przypomnę iż jest to tym razem lager
NAGAZ...-
Channel: Irlandia
2014-06-12, 20:00 -
-
Niby ruszyło, a ...piwa w nim nie ma. Podobnie jak wiele innych pubów ma kłopoty z dostaniem koncesji na alkohol. Można tylko mecze oglądać , tylko jak oglądać mecz bez piwa ? Dzwoniłem do jakiejś osoby z tego (chciałem powiedzieć pubu, ale jak piwa nie ma to ....
) lokalu i ta osoba...
-
Channel: Piwo - ogólne
2006-07-05, 15:32 -
-
Zimowe piwo z tego samego browaru co tak przez nas zachwalane 3 Monts.
Alk. 8%, but. 0.75 l
Ciemnobursztynowy/jasnobrazowy kolor, drozdze w butelce. Niezle nagazowane, piana belgijsko-klasztorna, strdniobabelkowa, potezna, trwala, wbita zapalka stoi jak po Viagrze
Aromat mocno...-
Channel: Francja
-
-
Witam. Z góry przepraszam, że aż tyle w tym poście pisania rzeczy Dla was pewnie oczywistych, ale chciałbym krok po kroku opisać to ważenie, bo może znajdziecie gdzieś błąd i wytkniecie, dzięki czemu uniknę przykrych rozczarowań w przyszłości.
13 czerwca ( sama data już powinna...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
a mnie w Tychach nie było, wyobraźcie sobie moją rozpacz. Wstałem o 4 rano, zjadłem śniadanie, byłem gotowy do wyjazdu i .......... złapało mnie takie coś co się wstydzę powiedzieć ale pewnie każdemu chociaż raz się zdarzyło (np. po zepsutym piwie)
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment