asortyment na kranach zachęcający, całkiem spora przestrzeń, trochę mała ilość toalet jak na liczbę osób która może się pomieścić.
Uboga oferta piwna w pubach Trójmiasta
Collapse
X
-
A ja powiem, że bardzo dobrze. Od rzemiosła są inni.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No jak gdzie? 3 lokale by się znalazły.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W centrum Gdańska jest rzeczywiście lipa z dobrym piwem. Lipa to mało powiedziane. I nie chodzi mi tylko o browary rzemieślnicze, ale też o napicie się z beczki Ciechana, Raciborskiego i wielu innych piw. Nie wspomnę tu o trunkach belgijskich na przykład. Pendragon ma rację. Dobrze, że Loft nie idzie w ślady Lawendowej. Knajpy, gdzie jest mniej więcej stała oferta całkiem niezłych napojów też są potrzebne. Idąc tam mam dużą pewność, że trafię na pszenicznego albo jasnego Primatora. W Lawendowej albo Pułapce nigdy nie wiem co będzie na kranie.Comment
-
Comment
-
W centrum Gdańska jest rzeczywiście lipa z dobrym piwem. Lipa to mało powiedziane. I nie chodzi mi tylko o browary rzemieślnicze, ale też o napicie się z beczki Ciechana, Raciborskiego i wielu innych piw. Nie wspomnę tu o trunkach belgijskich na przykład. Pendragon ma rację. Dobrze, że Loft nie idzie w ślady Lawendowej. Knajpy, gdzie jest mniej więcej stała oferta całkiem niezłych napojów też są potrzebne. Idąc tam mam dużą pewność, że trafię na pszenicznego albo jasnego Primatora. W Lawendowej albo Pułapce nigdy nie wiem co będzie na kranie.Ostatnia zmiana dokonana przez canigggia; 2014-12-19, 13:20.Comment
-
Przy dość mizernej ilości miejsc z piwem wolę mieć większą różnorodność, niż monopol drogich i często wadliwych rzemieślników.
Dlatego taki zestaw w Lofcie jaki jest teraz mi pasuje.
Jedyny zarzut jaki mam to taki, że mogliby aż tak bardzo nie przywiązywać się do Primatora, czy też generalnie oferty jednej hurtowni, której nazwy nigdy nie pamiętam (strona butelkowe.pl)Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-12-19, 13:50.
-
-
Co mnie obchodzi co było ileś tam lat temu? Wtedy wszyscy pili Tyskie...
Teraz mamy rok 2014 i trzeba żyć dniem dzisiejszym a nie przeszłością! (przeszłością to żyje PiS ale oni są oderwani od rzeczywistości)
3 lokale w tak dużym mieście to kicha (chyba wszystkie na jednej ulicy)
Porównajmy się z Krakowem lub Wrocławiem (że o Warszawie nie wspomnę...) Wypadamy bladoOstatnia zmiana dokonana przez Antylop; 2014-12-19, 18:34.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Teraz mamy rok 2014 i trzeba żyć dniem dzisiejszym a nie przeszłością! (przeszłością to żyje PiS ale oni są oderwani od rzeczywistości)
3 lokale w tak dużym mieście to kicha (chyba wszystkie na jednej ulicy)
Porównajmy się z Krakowem lub Wrocławiem (że o Warszawie nie wspomnę...) Wypadamy bladoPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Nie pisałem, że jest dużo lokali z rzemiosłem, tylko że w tych 3 pubach jest dużo rzemiosła.
Przy dość mizernej ilości miejsc z piwem wolę mieć większą różnorodność, niż monopol drogich i często wadliwych rzemieślników.
Dlatego taki zestaw w Lofcie jaki jest teraz mi pasuje.
Jedyny zarzut jaki mam to taki, że mogliby aż tak bardzo nie przywiązywać się do Primatora, czy też generalnie oferty jednej hurtowni, której nazwy nigdy nie pamiętam (strona butelkowe.pl)Każdy ma inne preferencje.
A Primator z kolei mi nie smakuje.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment