Wyobraź sobie niezwykłe miejsce spotkań, koncertów i imprez w Bieszczadach! Po raz pierwszy w Polsce (a prawdopodobnie również w Europie) w tak dużym stopniu wykorzystamy energię słońca do tworzenia fantastycznego piwa rzemieślniczego o unikalnym smaku!
a dokładnie na panele słoneczne dla tegoż obiektu
w projekcie uczestniczy jedna na naszych forumowiczek (czemu więc to ja o tym pisze na forum? i autorka bloga http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Ok 60km ode mnie. A mieszkam teraz "w ogonku Polski". Polecam projekt i wpieram Piwo pewnie będzie drogie, ale kierowane do sekciarzy, więc warto się zainteresować Na samą myśl o "Wielkiej Niedźwiedzicy" czuję sosnowe posmaczki w piwie, nie sposób myśleć inaczej w tym rejonie kraju
Ok 60km ode mnie. A mieszkam teraz "w ogonku Polski". Polecam projekt i wpieram Piwo pewnie będzie drogie, ale kierowane do sekciarzy, więc warto się zainteresować Na samą myśl o "Wielkiej Niedźwiedzicy" czuję sosnowe posmaczki w piwie, nie sposób myśleć inaczej w tym rejonie kraju
Mi akurat bardziej kojarzy się to ze smakiem buczyny karpackiej
Comment