Zasmakowałem w piwach wędzonych. Jakie piwa w tym stylu moglibyście polecić oprócz znanej mi Schlenkerli i Pinty?
Jakie wędzonki?
Collapse
X
-
Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Comment
-
Zgadzam się, ale często konsumenci spodziewają się typowego aromatu whisky, który byłby wyczuwalny na pierwszym planie. Chciałem tylko zaznaczyć, że w tym przypadku pojawiają sie owe nuty torfowe i ziemiste.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Był porter żywiecki, był Komes, były różne Fortuny, Dawne b. dobre, Boss np. Extra Mocny.
Jak to u nas z piwami bywa mają swój czas świetności i później smakują gorzej, np. fortuny albo Żywiec
Polećcie dobre ciemne / czarne piwka (kawa, gorzka czekolada, bez kwasu...-
Channel: Piwo - ogólne
2020-09-17, 15:21 -
-
India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.
Są jeszcze parametry i skład:
Ekstr. 15%
Alk.6,2%
w składzie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście.
...3 Photos-
Channel: Estonia
-
-
Jesteśmy w wyszynku Twinberga. Piwa zaje*. Jedzenie też. Kilka piwek zamówionych i coś do jedzenia w międzyczasie. Na zakończenie dostajemy paragon jak w załączniku. Ostatnia pozycja tu butelka na wynos. Reszta piw była lana (lub taka była sugestia na tablicy
)
No... Straszny...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Co polecacie na Sylwestra, zamiast banalnego Dom Perignon czy Veuve Cliquot? Jakieś wyjątkowe piwo na finał, i kilka ciekawych do degustacji, w klimatach świąteczno - deserowych. Dobrze byłoby, gdyby dało zdobyć się w Polsce.
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment