a można kupić w sklepie bez pokala? gdzieś w Polsce?
Porter Ciechana 3 lata leżakowany.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW jakiej cenie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzia można kupić w sklepie bez pokala? gdzieś w Polsce?
2,taka sama butelka z opakowaniem i pokalem 55 brutto
podkreslam ,że pozostało tylko piwo dla naszych partnerów handlowych .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika esdeka Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj usłyszałem 150 pln za zestaw i trochę byłem jak "co jest grane". Jest gdzieś lista sklepów w których mozna kupić to piwo w "standardowej" cenie?
PS. W Krakowie w Marii widziałem za 62 zł.Ostatnia zmiana dokonana przez YouPeter; 2012-12-23, 01:49.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lil Wyświetlenie odpowiedziChyba oficjalnie przerzucę się na Konstancin...
Koniec OT
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzikris a dałbyś radę kupić i wysłać butelkę do poznania lub ewentualnie kupić,wypić,odkleić etykiety i wysłać je za zaliczeniem pocztowym?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedziJa mogę poratować etykietą, a jestem z Poznania
Temat do dogadania, jakby co to proszę o PW.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lil Wyświetlenie odpowiedziJakby komuś to piwo też wybuchło to dajcie znać, cudowny browar nie chce mi znać reklamacji. Już ja sobie z nimi powalczę, cena chora i jeszcze jaka "obsługa na poziomie".
Chyba oficjalnie przerzucę się na Konstancin...warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
Comment