Zamówiłem. Ciekawe co z tego wyjdzie. Na szczęście płatne przy odbiorze osobistym.
Porter Ciechana 3 lata leżakowany.
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
Czytając komentarze na FB pod postem dotyczącym tego piwa, odnoszę wrażenie, że 75% kupujących kupuje je dla butelki i numerka. W moim mniemaniu ceny tego piwa nic nie tłumaczy poza właśnie tymi dwoma rzeczami: butelka i numerek. Zeszłoroczny porter leżakował 1095 dni, było go 4 razy mniej (1095 butelek 0.5 litrowych) i kosztował dwa razy mniej! Komentarz browaru na moją uwagę był mniej więcej taki: "bo w zeszłym roku było tańsze paliwo i wszystko inne było tańsze" :-) Innymi słowy zrobili to samo i podnieśli cenę. Odpuściłem sobie, ale życzę klientom smacznegoComment
-
Tak powiadasz? A nie było czasem także 300 butelek litrowych, takich jak w tym roku, które kosztowały po 40 złotych? Rok temu był porter 18 Blg, w tym roku jest 22 Blg.JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Trzymam w ręku butelkę portera grudniowego 0.5 litra, spożyć przed 28.06.12, pomyliłem lata i to jest sprzed dwóch lat porter? Sam już nie wiem.
"Porter to już brzmi dumnie, a posiadanie trzyletniego portera jest prawdziwym wyróżnieniem. W tym roku nalano tylko 1095 butelek, to tyle ile dni leżakował".Comment
-
Czytając komentarze na FB pod postem dotyczącym tego piwa, odnoszę wrażenie, że 75% kupujących kupuje je dla butelki i numerka. W moim mniemaniu ceny tego piwa nic nie tłumaczy poza właśnie tymi dwoma rzeczami: butelka i numerek. Zeszłoroczny porter leżakował 1095 dni, było go 4 razy mniej (1095 butelek 0.5 litrowych) i kosztował dwa razy mniej! Komentarz browaru na moją uwagę był mniej więcej taki: "bo w zeszłym roku było tańsze paliwo i wszystko inne było tańsze" :-) Innymi słowy zrobili to samo i podnieśli cenę. Odpuściłem sobie, ale życzę klientom smacznegoComment
-
Comment
-
Z facebooka :
"31 minut(y) temu
Ogromne zainteresowanie Porterem Grudniowym spowodowało, że kilkaset zamówień doprowadziło do awarii serwera. Pracujemy nad powrotem formularza i lada moment zamówienia powinny być ponownie przyjmowane."
Małe przesilenie :PComment
-
Dlaczego bajki? Nikt mnie nie zmuszał do kupienia tego piwa, nie czytałem fejsa zanim zamówiłem. Portery lubię, 55zł (wersja z pokalem) nie majątek. Piwa nie będę leżakował przez następne 3 lata. Siądę kiedyś, otworzę butelkę litrową, porównam z butelką 500ml leżąca od 3 lat w piwnicy. Sama przyjemność.Comment
-
-
Dlaczego bajki? Nikt mnie nie zmuszał do kupienia tego piwa, nie czytałem fejsa zanim zamówiłem. Portery lubię, 55zł (wersja z pokalem) nie majątek. Piwa nie będę leżakował przez następne 3 lata. Siądę kiedyś, otworzę butelkę litrową, porównam z butelką 500ml leżąca od 3 lat w piwnicy. Sama przyjemność.
Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę. Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widziComment
Comment