Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Porter Ciechana 3 lata leżakowany.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziHa, widzę że wpadliśmy na ten sam pomysł wobec tego 3 portery " z lat siedemdziesiątych" są już u swoich właścicieli
Comment
-
-
Dobra, te teraz ustalmy ile jest porterów z tymi samymi numerami-rocznikami
Co do portera - przesyłka słabo zabezpieczona, karton wygięty, etykieta lekko krzywo przyklejona, lekko naddarta, z pęcherzykami powietrza zaczerpniętymi przy przyklejaniu. Jak dla mnie za taką ceną, otoczkę, pozycjonowanie i co tam jeszcze to niestety słabo to wypada. Pomysł - fajny, wykonanie - niefajne.
No i powiem szczerze że nie przyglądałem się dokładnie zestawowi na zdjęciu przed zamówieniem, ale obstawiałem w ciemno że za tę cenę będzie pokal będzie dedykowany do portera (wzorem Komesa). Niestety się pomyliłem - zwykłe szkło Ciechana...(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziNiestety się pomyliłem - zwykłe szkło Ciechana...
Comment
-
-
Zwykłe że nieporterowe(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Balesss Wyświetlenie odpowiedziPozwolę sobie jeszcze raz się wtrącić, mimo że miałem już kończyć ten temat.
"Piwo jest warte tyle ile jest w stanie zapłacić klient."
To jest prawda absolutna i nie ma się co z tym sprzeczać.
Nie tłumacząc jednak tak sporej podwyżki cen, w stosunku do ubiegłego roku, Ciechan dał do zrozumienia, że nie w głowie mu sprzedaż dobrego piwa po rozsądnej cenie dla swoich wiernych klientów. Byłby to piękny ukłon w ich stronę. W sam raz na świąteczną okazję.
Wręcz odwrotnie. Pojawiła się oferta w ładnym opakowaniu, z wywindowaną nie wytłmaczoną ceną, plus ładna butelka i numerek. Te dwie ostatnie rzeczy jak mniemam dla tutejszych bywalców są rzeczą wtórna. Pojawia się również pytanie: chodziło o sprzedaż wyjątkowego portera, czy ładnego gwiazdkowego prezentu? Za ten pierwszy mogę zapłacić słono, a za ten drugi? Nie bardzo.
Ciechan zrobił jak chciał i na pewno na tym zarobił. Takie jego prawo. Moje jednak prawo to wyrobienie sobie opinii i szacunku dla browaru, na podstawie jego podejścia do klienta. W tym wypadku wizerunek Ciechana został poważnie naruszony.
Pozdrawiam.
A Ciechana proszę zostawić w spokoju o swój wizerunek sam zadba.
Wesołych świąt dla konkurencji również .
Comment
-
-
Czyli co, tyle jest wart, bo jedna osoba ew. go za tyle kupiOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-12-22, 16:39.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedzi50zł, z pokalem 65zł.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
litr portera w butelce kosztował 45 zł brutto w komplecie opakowanie plus pokal 55 zł Browar zakończył sprzedaż.Jak zwykle w kilku przypadkach wystąpił problem z kurierami. Mała część rocznika 2012 trafi do naszych partnerów handlowych za pośrednictwem Piw Regionów . Jeżeli sklep sprzedaje w wyższych cenach - to sprawa sklepu .
Comment
-
Comment