Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
Rusza nowy browar pod Wrocławiem:
Browar Rzemieślniczy Piwny Folwark
Otarło mi się o uszy, że warzą/mają warzyć/zlecać piwo w Czechach,
nie wiem czy tymczasowo, czy mają sprzęt u siebie itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziRusza nowy browar pod Wrocławiem:
Browar Rzemieślniczy Piwny Folwark
Otarło mi się o uszy, że warzą/mają warzyć/zlecać piwo w Czechach,
nie wiem czy tymczasowo, czy mają sprzęt u siebie itd.
Niebawem mają się pojawić firmowe szklanki.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziAż z ciekawości zadzwoniłem do nich. Faktycznie kontraktowiec warzący za granicą. Zależnie od powodzenia inwestycji mogą przejść na swoje (chyba każdy kontraktowiec do tego dąży).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa się zgubiłem i nie będę się odnajdywać. Mam to gdzieś! Plik dostępny u mnie na stronie będzie do września, ale się nie będę nim zajmować.
Comment
-
-
e-P nie pękaj. Przetoczy się ta fala kontraktowców bo zobaczą że to nie mega kokosowy biznes. Ludzie już się nie rzucają na bylę AJPĘ z dziwną nazwą warzoną wuj wie gdzie (bo to sikret wielki) i zacznie się ilościowa redukcja podmiotów. W latach 90. był podobny wysyp małych prywatnych rozlewni i praktycznie nie pozostała już żadna przynajmniej w takim typie działalności jak były w ww okresie.
Spisuj co tam się dowiesz a sam plik zawsze możesz w jakimś formacie podpiąć tutaj jako załącznik lub w formie postu zwyczajnie. Nie musisz go trzymać na jakimś, jak rozumiem, płatnym serwerze.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCoś tam zapisuję, ale napinki już na to nie mam, odkąd miejsce warzenia i piwowar z imienia i nazwiska nie są znane jak być powinny. Owszem mam w zakresie obowiązków działania śledcze, ale bez przesady...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAktualna lista w pliku tutaj.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzibędzie dostępny jeszcze kilka dni, potem zamykam domenę gdzie wisi.Last edited by e-prezes; 2015-09-16, 19:27.
Comment
-
-
Powstało już kilka nowych tworów. O tych chyba nie było tu jeszcze wspominane:
Browar Hajer
Browar Revolta
Browar Brokreacja
Browary Nyskie
Tattooed Beer
Hopster Beer
Browar Pavlacz
Jeżeli o którymś było pisane to sorry za dubel.
Comment
-
-
Browar Pavlacz: http://www.pavlacz.pl/ Cytat ze strony internetowej browaru:Z racji tego, że jesteśmy z Gdańska, nie mogliśmy bywać w Czechach tak często, jak byśmy chcieli – jak zatem wejść w posiadanie dobrego piwa? No i właśnie w ten sposób staliśmy się piwowarami domowymi. A to już otwierało przed nami zupełnie nowe możliwości! Tak też nauczyliśmy się dopracowywać receptury oraz cierpliwie czekać na efekty. A także i przede wszystkim szacunku dla jakości naszych warek.
Comment
-
-
Info na temat browaru Tattooed Beer dostępne jest na facebooku: https://www.facebook.com/TattooedBee...=page_internal Brakuje mi jakiejś informacji o autorach przedsięwzięcia.
Comment
-
Comment