A który to kontraktowy sobie zamawia? Nie Szałpiw, bo ci chcą na początku robić style belgijskie. W Zarzeczu to w marcu będą dopiero montować sprzęt.
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Sam Kraków czy za jego północno-zachodnią granicą?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No tego nie wiem, zawsze możesz się zgłosić i zapytać
Wg mnie to browar T. Rogaczewskiego tylko zastanawiające jest to, że tu ktoś wspomina o kontraktowym a nie rzemieślniczym.Last edited by pizmak666; 2013-01-11, 11:20.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzizastanawiające jest to, że tu ktoś wspomina o kontraktowym a nie rzemieślniczym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziN(...) tylko zastanawiające jest to, że tu ktoś wspomina o kontraktowym a nie rzemieślniczym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
Nie wiem czy Chełm też dla nich nie produkował ale wymienione powyżej browary z południa Polski były raczej pierwsze.
Zamieszczone przez becika:
Natomiast bardzo możliwe, ze Ty masz rację, gdyż jeśli chodzi o historię to nigdy nie byłem mocny.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziMoże ktoś chce popełnic ety dla nowego kontraktora? W sieci znalazłem takie oto ogłoszenie:
...
- projekt Logo
...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi...Gerpol Brauerei (w nazwie nie było raczej słowa Rybnik) warzył chyba właśnie w browarze rybnickim.
...Polger Brauerei która z kolei warzyła chyba w browarze sobóckim.
... ale wymienione powyżej browary z południa Polski były raczej pierwsze.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Napewno dla Ger-Pol zrobiła (albo miała coś zrobić Rakszawa). Oto kapsel:
Comment
-
-
Kontraktowy Browar Piwoteka ruszył.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNiebawem zabraknie browarów z wolnymi mocami
Są mieszkania pod wynajem może zbudować taki browar?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNiebawem zabraknie browarów z wolnymi mocami
Są mieszkania pod wynajem może zbudować taki browar?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment