Tak się czasem zastanawiam, skąd w was (niektórych) tyle żółci pod adresem kontraktowców. Żeby to jeszcze były zarzuty pod adresem konkretnych browarów i krytyka ich piw, to miałoby sens. Ale tu raczej widzę ogólną niechęć do całego zjawiska, życzenia upadku itp.
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTak się czasem zastanawiam, skąd w was (niektórych) tyle żółci pod adresem kontraktowców. Żeby to jeszcze były zarzuty pod adresem konkretnych browarów i krytyka ich piw, to miałoby sens. Ale tu raczej widzę ogólną niechęć do całego zjawiska, życzenia upadku itp.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTak się czasem zastanawiam, skąd w was (niektórych) tyle żółci pod adresem kontraktowców. Żeby to jeszcze były zarzuty pod adresem konkretnych browarów i krytyka ich piw, to miałoby sens. Ale tu raczej widzę ogólną niechęć do całego zjawiska, życzenia upadku itp.
Resztę widać, widać zwłaszcza tu, wśród wyrobionych piwoszy, którzy nie mają żadnego powodu do ukrywania swej niechęci do zjawiska jako całości."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23 Wyświetlenie odpowiedziNowością jest Jakiś Browar warzący w Browarze Maryensztadt- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Serio, serio : https://www.facebook.com/jakisbrowar/Last edited by jacekwerner; 2016-02-02, 08:50.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziNie ma takiego browaru Gontyniec. Albo w Kamionce albo w Czarnkowie. Gontyniec to conajwyżej nazwa grupy tych browarów.
Comment
-
-
Niedawno zaczął działalność płocko-warszawski browar kontraktowy pod nazwą Big Chill. Mają już na koncie pierwszą warkę uwarzoną w browarze Przystanek Tleń. Jeśli się nie mylę, to nasz forumowy kolega gwzd jest zamieszany w to przedsięwzięcie. Powodzenia!BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziNiedawno zaczął działalność płocko-warszawski browar kontraktowy pod nazwą Big Chill. Mają już na koncie pierwszą warkę uwarzoną w browarze Przystanek Tleń. Jeśli się nie mylę, to nasz forumowy kolega gwzd jest zamieszany w to przedsięwzięcie. Powodzenia!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziAle wybrał inne forum by sie tym pochwalić
Comment
-
Comment