Fajna by była taka metryczka browaru z wszystkimi (w miarę możliwości i wiedzy) nazwiskami piwowarów. To samo dotyczy właścicieli. Skarb wiedzy dla przyszłych pokoleń.
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziMozna dopisac We will rock you, warza w BeerLab i Rugby Beer oni w Staropolskim.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCoś mocno pozmieniał się plik.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie. Ciekawe kto i po co go tak okroił.
Comment
-
-
17.X o 18:29 ktoś się zabawił.
Na szczęście te arkusze wymyślili tak, że się tworzy archiwum wszystkich wersji. Jedno kliknięcie i przywróciłem ostatnią dobrą wersję z 15.X.
Tak więc szkodnicy - jesteście bez szans.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi17.X o 18:29 ktoś się zabawił.
Na szczęście te arkusze wymyślili tak, że się tworzy archiwum wszystkich wersji. Jedno kliknięcie i przywróciłem ostatnią dobrą wersję z 15.X.
Tak więc szkodnicy - jesteście bez szans.
Np. przy bardzo dobrze znanym mi kontraktowcu Pol A Czech przyklejono link na fejsbuk projektu Tomka Kopyry, Brewera ma link na Polaczka, Hopo Jumbo na Jakiś Browar, Baba Yaga na Piwojada, Fabryka Piwa na Gzuba, Genius Loci na Hajera, Nyskie na Genius Loci itd.
Comment
-
-
Jeszcze trochę poprawiłem, bo Baba Jaga to nie to samo co Baba Yaga a Beer City różni się od Beer Story - pozamieniane były linki do FB i stron www
Comment
-
Comment