Browar Dwóch Braci ? nie wiem czy kontraktowy, zbierają propozycje na logo browaru.
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
Ktoś wie gdzie się ukrył Tattooed Beer? Wiem, że mieli epizod w Gryfie/Marysi, potem w Janie a teraz? Gdzieś znalazłem na jakimś piwie info "BDW sp. z o. o." co to za miejsce by było warzenia? Gdzieś na Instagramie z maja napisali w lokalizacji tea Time.
I brakuje kilku piw Szałów i Olimpu w bazie tylko ciężko mi zlokalizować ich miejsce warzenia, ktoś jest w stanie?
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aardvark Wyświetlenie odpowiedziNa ostatnim WFDP Jangryst z Szałpiwu był warzony w Kociewskim według sprzedającego, nie wiem jak inne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23 Wyświetlenie odpowiedziPivovsky - gdzie warzą?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziBdw to Browar Dwie Wieże, a raczej spółka zarządzająca nim.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Michaelf Wyświetlenie odpowiedziBrowar Dwóch Braci ? nie wiem czy kontraktowy, zbierają propozycje na logo browaru.
Comment
-
Comment