Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alterbeer Wyświetlenie odpowiedziJednak chyba nie, sądząc po pytaniu jednego z chłopaków z Artezana o miejsce warzenia na FB.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPiwoteka to pewnie będzie nadal zlecać w Artezanie.
Comment
-
-
Wszystko, czyli co?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWszystko, czyli co?
Comment
-
-
Przez godzinę człowiek tam nie zajrzy i już jest w tyle...
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pomorski Browar Tradycyjny
Witam.
Radzę poczekać na piwo Pomorskie warzone przez Pomorski Browar Tradycyjny - browar kontraktowy Gościszewa. Kilka dni temu miałem okazję delektować się nim z kega. Butelkowe powinno być dostępne prawdopodobnie za kilka tygodni!Last edited by robsonka; 2013-06-04, 17:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robsonka Wyświetlenie odpowiedziWitam.
Radzę poczekać na piwo Pomorskie warzone przez Pomorski Browar Tradycyjny - browar kontraktowy Gościszewa. Kilka dni temu miałem okazję delektować się nim z kega. Butelkowe powinno być dostępne prawdopodobnie za kilka tygodni!
Comment
-
-
Jeszcze nikt go nie pił a już wpisane na listę produktów regionalnych woj.pomorskiego.Fajnie jak na Dziennik Bałtycki, że się dobrze pieni i ogólnie jest super, ale jak na specjalistyczny portal to naprawdę słabo się reklamujecie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Co za bzdura... Równie dobrze mogli wpisać na listę produktów tradycyjnych "ser pomorski" o następujących wyróżniających parametrach:
smak:
- serowy
barwa:
- w przypadku serów krótko dojrzewających jasnożółta, w przypadku serów długo dojrzewających lub wędzonych ciemnożółta
A Pomorzanin to osoba:
- niska, średnia lub wysoka
- ciemnowłosa lub jasnowłosa
- posiadająca dwie nogi i dwie ręce
Opis "tradycji, pochodzenia oraz historii produktu" to już w ogóle jakaś beletrystyka.
Comment
-
-
Za ten opis Żą masz u mnie lajka. Przypomnij mi się, gdy ART takie cuś wprowadzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPizmak, podły sceptyku to piwo ma reżysera, obsadę a nawet plenery, a Ty kpisz?!
Comment
-
Comment