Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jakie są możliwości techniczne browar Gościszewo, czy zostaje jeszcze coś na ich własną produkcję?
Może zakontraktowali i produkują gdzie indziej .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo ciekawe, bo zwykle wątpliwości i negatywne komentarze dotyczące praktyk biznesowych kwitujesz stwierdzeniem, że biznes jest po to, aby na nim zarabiać. "Załapanie się jak najmniejszym kosztem na kawałek już przygotowanego tortu" pasuje tu chyba znakomicie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA gdzie AleBrowar podał takie informacje? I jakie są moce Gościszewa?
EDIT: O, grzeber wygrzebał teżLast edited by leona; 2014-02-14, 10:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNiebawem zabraknie browarów z wolnymi mocami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziCzy był już wymieniany projekt "Browar Kontraktowy Ruta"?
Mają jak na razie tylko profil na facebooku:
BKRuta
Comment
-
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Mazowieckie Zakłady Przemysłu Fermentacyjnego - dziś gotują pierwszą warkę. Jak u większości w planach jest własny zakład, na razie na cudzym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziMazowieckie Zakłady Przemysłu Fermentacyjnego - dziś gotują pierwszą warkę. Jak u większości w planach jest własny zakład, na razie na cudzym.
https://www.facebook.com/pages/Mazow...79630008937332
Comment
-
Comment