W browarze okrytym niesławą.
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
-
Nastepny tajemniczy Don...
Czemu ja po stu latach na Bbizie mam po jakiś obcych forumach sie tułać aby zobaczyc co koledzy robią"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW browarze okrytym niesławą.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Na obcych forumach też się nie pucuję.
100 hekto w Krajanie. Małżeństwo z rozsądku, ale na początek i tak coś, co dużo wybacza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW browarze okrytym niesławą.
Comment
-
-
Krajan był okryty złą sławą zanim to było modne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNa obcych forumach też się nie pucuję.
100 hekto w Krajanie. Małżeństwo z rozsądku, ale na początek i tak coś, co dużo wybacza.
Comment
-
-
Z kimś mnie mylisz. Ja hejterem?!
Jak będzie niedobre, to wylejemy. Ale jak będzie dobre, to sprzedamy drogo.
Comment
-
-
No to trzymam kciuki. Cieszę sie, że kolejny z naszych idzie drogą piwnej rewolucji
Krajan jak już wielokrotnie powtarzałem, jest browarem akurat dla kontraktowca, ma odpowiednie wyposażenie i wielkość wybicia. Jeśli i organizacyjnie już sie ogarnęli to będzie dobrze, piwo znajdzie swoje miejsce w butelkach a nie w ścieku."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZ kimś mnie mylisz. Ja hejterem?!
Jak będzie niedobre, to wylejemy. Ale jak będzie dobre, to sprzedamy drogo."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak będzie niedobre, to wylejemy. Ale jak będzie dobre, to sprzedamy drogo.
Kurczę, już niedługo zabraknie normalnych ludzi na zlocie, sami rewolucjoniści...
Comment
-
-
Ale dzięki temu będzie więcej piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziKrajan jak już wielokrotnie powtarzałem, jest browarem akurat dla kontraktowca, ma odpowiednie wyposażenie i wielkość wybicia. Jeśli i organizacyjnie już sie ogarnęli to będzie dobrze, piwo znajdzie swoje miejsce w butelkach a nie w ścieku.
Comment
-
-
100 hl to strach dla jakiegoś leszcza a nie dla starej gwardii"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment