Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
-
Nie wiem czy to wina mojej starej przeglądarki (niemożliwej do upgrade'owania ze względu na stary Windows) ale nie moge poruszać się po tym pliku tzn po tabeli, nie mówiąc już o jakiejkolwiek edycji. Czy dlatego że wpierw trzeba go pobrać i zapisać na dysk czy jednak wina soft'u?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
W Olimpie chyba już jest inny piwowar?
Comment
-
-
Spirifer warzy również w Szczyrzycu. Dopisane.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziU mnie nie działa - błąd połączenia.
ewentualnie poblokowane porty w pracy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cap-n-go Wyświetlenie odpowiedziKoledzy, czy jest gdzies podobna lista prawdziwych, fizycznych browarow rzemieslniczych i restauracyjnych?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Albo to, jeszcze bardziej aktualne:
utworzenie: 2010.11.06 (knajpy) 2012.04.13 (browary) 2015.01.29 (jako Piwna Mapa Polski) własność: Piwny Informator beershare - postaw autorowi piwo, albo dwa oznaczenia - patrz warstwa LEGENDA gdy brakuje pubu, sklepu, browaru, lub jeśli chcesz zgłosić imprezę piwną przejdź na mapę: https://goo.gl/Cpmuxu i uzupełnij dane. Jeśli tego nie potrafisz, nie chcesz - to pisz wiadomość prywatną na profil facebookowy Piwny informator lub Mapy piwne.
Bo w tym oficjalnym bbizowym spisie figuruje uparcie Kameralna, która od dawna nie warzy piwa.Last edited by Prusak; 2015-10-06, 06:25.
Comment
-
-
I oczywiście zgłosiłeś ten błąd?Last edited by ART; 2015-10-06, 07:13.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzimoże antywirus lub zapora?
ewentualnie poblokowane porty w pracy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziI oczywiście zgłosiłeś ten błąd?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy zgłosiłem, ale na pewno była na ten temat dyskusja zakończona jasnym wnioskiem.
Comment
-
Comment