Fajna by była taka metryczka browaru z wszystkimi (w miarę możliwości i wiedzy) nazwiskami piwowarów. To samo dotyczy właścicieli. Skarb wiedzy dla przyszłych pokoleń.
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Comment
-
17.X o 18:29 ktoś się zabawił.
Na szczęście te arkusze wymyślili tak, że się tworzy archiwum wszystkich wersji. Jedno kliknięcie i przywróciłem ostatnią dobrą wersję z 15.X.
Tak więc szkodnicy - jesteście bez szans.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Np. przy bardzo dobrze znanym mi kontraktowcu Pol A Czechprzyklejono link na fejsbuk projektu Tomka Kopyry, Brewera ma link na Polaczka, Hopo Jumbo na Jakiś Browar, Baba Yaga na Piwojada, Fabryka Piwa na Gzuba, Genius Loci na Hajera, Nyskie na Genius Loci itd.
Comment
-
Jeszcze trochę poprawiłem, bo Baba Jaga to nie to samo co Baba Yaga a Beer City różni się od Beer Story - pozamieniane były linki do FB i stron wwwComment
Related Topics
Collapse
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 01:56 -
-
Najmłodszy browar w Tallinnie, który w tym roku ruszył z produkcją, nieuwzględniony także na polskich mapach. Dość daleko od centrum, w budynkach poprzemysłowych po dawnej stoczni, jednak można spokojnie dojechać tramwajem jadaćym do pętli Kopli, pokonując od przystanku około 400 metrów....
-
Channel: Estonia
2024-05-09, 14:45 -
-
No wreszcie pod Kudową jest fajna piwoteka!
Właściwie, co jest coraz częstszym w Czechach, jest to sklep połączony z barem (cztery nalewaki).
Lokal ruszył w czasie pandemii i na początku w związku z tym był tylko sklepem, teraz całość tworzy całkiem spore miejsce i do...-
Channel: Czechy
2024-02-01, 00:32 -
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje
....
-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment