Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPani za barem zeznała, że część z Sochaczewa, część z Żyrardowa... https://www.browar.biz/forum/showthr...ghlight=monkey
Dodam, że na fb piszą tylko o Socho, dopytam się ich czy Żyrardów tez
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedzihttps://m.facebook.com/story.php?sto...92377&sfnsn=mo
Dodam, że na fb piszą tylko o Socho, dopytam się ich czy Żyrardów tez
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie pani bąknęła, że pszenica może być żyrardowska... Ale wiesz, jak to bywa...
I tutaj powinien być przepis mówiący o miejscu produkcji wa Mac!!! IJHARS powinien się za to również wziąć bo wprowadza ludzi w błąd.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu TapatalkaLast edited by kaczka116; 2020-01-18, 13:57.
Comment
-
-
Przywróciłem wersję z 19 lutego. Jeżeli było coś dalej, to proszę uzupełnić.
Czy naprawdę tak trudno coś dopisać do arkusza bez s....lenia reszty? Chyba, że ktoś to robi celowo.
Comment
-
-
Jęsli udostepnia się jakiś plik publicznie gdzie każdy ma możliwość ingerencji to zawsze tak się prędzej czy pózniej kończy. Niektórych nawet otwarcie Worda przerasta. Jeśli jest ktoś komu jeszcze się chce w to bawić to on powienien jedynie mieć dostęp do pliku by finalnie go edytować wg jednego schematu a dane zbierać od ludzi np kopiując im ten plik by odsyłali ze swoimi dopiskami zaznaczonymi np kolorem. Taka metoda wymyslona na szybkoPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
W obecnych okolicznościach to chyba dokładnie Panda Monia
Tak czy siak czas niebawem pewnie pokaże co to za twór.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziBrowar Panda? Ktoś coś?
Tam i w Sadach warzy też Beverage Brewing:
Comment
-
-
Nowe kontrakty w tych czasach to lekkie samobójstwo.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment