Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziOraz także w Marysi, w Gryfie tylko regularne warki a w Marysi jednorazowe eksperymentyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzihmm, ciekawe też skąd kartony z z piwem i naklejonymi etykietami Brokreacji w Kazimierzu...
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziTo pierwsze słyszę. Brokreacja na swoim forum zawsze wrzuca info gdzie warzy i nie widziałem Kazimierza. Może jakaś kooperacja?
Napewno nie kooperacja, powiedzieli tylko, "a to są piwa z zaprzyjaźnionego browaru", piwa kooperacyjne mieli w lodówce na sprzedaż, Brokreacji żadnego tam nie było. Żadnych etykiet z Bro też nie zdobyłem, żeby się czegoś dowiedzieć.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A co można przeczytać ?
Nazwa rozumieć mam od miejscowości Płońsk ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Halxut17dlaczego tak uważasz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPewnie nigdy się nie dowiemy. Ktoś próbuje zrobić biznes na historii, jak zwykle. Zerowym nakładem.
Nowy Browar Poznań Brovarium sp z o o nowe wcielenie Brovarium?
ps
podana strona www nie istniejeLast edited by anteks; 2020-07-28, 18:37.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment