Hopkins powraca! Co ciekawe z wywiadu Marcina u Docenta dowiedziałem się, że uwarzyli piwo w Beer Brosie, co wlewa we mnie odrobinę nadziei, że browar Żyrardowie przetrwa
Nowe browary kontraktowe
Collapse
X
-
Pojawił się kolejny byt nawiązujący nazwą do browaru z Janowa Lubelskiego - Browar Janów Lubelski. Browar i Destylarnia z Roztocza.
Ktoś, coś? Reaktywacja browaru czy kontraktowiec?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziCzyli nie kontraktowy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziCzyli nie kontraktowy?
koniec 2022 - planowane jest uruchomienie produkcji w Janowie Lubelskim.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23 Wyświetlenie odpowiedziBrowar Gostynin
Browar Kwartet
Ktoś coś więcej wie na ich temat?
A tak na marginesie to ktoś chyba znowu namieszał w pliku.....Last edited by anteks; 2021-09-25, 18:20.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Gostynin wygląda mi na chwilowy kontrakt. Tu napisali, że to w Oborach, ale też jest kilka niewiadomych i niejasnych. No i stoi za tym firma z branży budowlanej a nie jakiś domorosły biznesmen kontraktowiec.
A Browar Kolejowe już był sygnalizowany? Na zjęciach na FB jest sprzęt, ale wygląda na nie nowy obiekt i nie nowy sprzęt.Last edited by e-prezes; 2021-09-25, 13:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23 Wyświetlenie odpowiedzi
A tak na marginesie to ktoś chyba znowu namieszał w pliku.....
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23 Wyświetlenie odpowiedziA było tu już coś o Browarze Bautilius? Patrząc na ich FB to istnieją już dłuższy czasMniej książków więcej piwa
-
👍 1
Comment
-
Comment