takie tam
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Wierz mi, że aż tak nisko nie upadłem by szarpnąć się na coś równie niedorzecznego. Niektórzy wychodzą na tym forum z koncepcji, ze skoro komuś nie smakują piwa, którym oni hołdują z wiadomych sobie pobudek, to taki ktoś jest laikiem, a nawet prostakiem, bo po pierwsze ma mniej postów, po drugie nie zgadza się z opinią forsowaną przez uczestników kółka wzajemnej adoracji. To właśnie takie postawy kreują negatywny wizerunek sporej liczby for tematycznych.Comment
Related Topics
Collapse
-
Ekstrakt: b.d.
Alkohol: 6% obj.
Data: 06.04.2024
Piwo dla Lidla uwarzone w jakimś Węgierskim browarze. Pojawiło się na chwilę w okolicach Czerwca, i później zniknęło.
Cena trochę zaporowa jak na 0,33 litra, bo aż 6.99 zł.
Byłem dziś w Lidlu upolować...-
Channel: Węgry
-
-
Raciborskie kojarzyło mi się jako wyjątkowo paskudne piwo, które lata temu spróbowałem i na samo wspomnienie niedobrze mi się robiło. Skuszony jednak filmikiem Kopyra z degustacji, bądź co bądź sponsorowanej przez browar postanowiłem sprawdzić czy Tomek jedzie już tak mocno po bandzie...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Tomek Kopyra omawiał to piwo:
https://www.youtube.com/watch?v=yZyylBsDmUs
I nie wiem dlaczego zalicza Exporty do Dortmunderów. Ciekawe, co na tą teorie mogliby odpowiedzieć piwowarzy z Bawarii
https://www.bayerisches-bier.de/bier...gerhell-und-ex...-
Channel: Niemcy
-
-
Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Wynalazek, który ostatnio nawet wylądował na stole Kopyra
Alko 4.6% (w składzie kukurydza i jęczmień) i mrożone szyszki chmielu.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - jasne złoto.
Aromat...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-03-24, 14:42 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment