Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BJXSTR
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziTeraz dopiero jego kariera ruszy z kopyta, zobaczycieLast edited by canigggia; 2014-01-29, 21:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi22 minuty. Nie dałem rady po pierwszych 30 sekundach. Powiedz do którego miejsca przewinąć.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Z tym memem to mistrzowskie zagranie. Hejterzy (rozp..la mnie to słowo) budują Kopyrowi jeszcze większą popularność. Majstersztyk...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziZ tym memem to mistrzowskie zagranie. Hejterzy (rozp..la mnie to słowo) budują Kopyrowi jeszcze większą popularność. Majstersztyk...
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Kuba z blogu Beer vault przytacza słowa dyrektora Perły, że browar ten nie zamaierza warzyć pszenicy bo tego Polacy nie umieją robić Jeśli to prawda to jest to dość rozczulający news. Przypomniał mi się taki tytuł filmu "Biali nie potrafią skakać"
Swoją drogą w liceum jak dostawałem pałę z biologii to mogłem pokusić się o teorię, że Polacy nie potrafią uczyć się biologii, ale niestety przegapiłem swoją okazję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo fajowa popularność. Taka Lady Ga-Ga piwnego internetu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziKuba z blogu Beer vault przytacza słowa dyrektora Perły, że browar ten nie zamaierza warzyć pszenicy bo tego Polacy nie umieją robić Jeśli to prawda to jest to dość rozczulający news. Przypomniał mi się taki tytuł filmu "Biali nie potrafią skakać"
Swoją drogą w liceum jak dostawałem pałę z biologii to mogłem pokusić się o teorię, że Polacy nie potrafią uczyć się biologii, ale niestety przegapiłem swoją okazję.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Zawsze hejtuje/memuje się (jeszcze "gupsze słowo") tego kto jest w obecnej chwili najbardziej widoczny w danym medium.
Jak byłoby kilku/kilkunastu vlogerów a hejtowano by tylko tego jedynego, to wtedy można zastanowić się nad faktycznym sensem tychże hejtów/memów.
Obecnie przy "kopyrowym monopolu" to i tego hejtomemowania jest nie za wiele (może wygląda to tak, bo w stosunku do danej grupy w innej dziedzinie gdzie za to występuje olbrzymie trollohejtomemowanie, samych "pro piwoszy" jest znacznie mniej)Last edited by dlugas; 2014-01-30, 10:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziMogę potwierdzić. Tak właśnie powiedział.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziA ja tego nie mogę potwierdzić, bo te słowa wypowiedziała p. Judyta W., która wyskoczyła jak Filip z konopi, w momencie gdy usłyszała hasło 'piwa pszeniczne'. Dyrektor rozwodził się tylko na temat genialności pszenic w Niemczech!
Na pewno takie zdanie padło, ale już kto co powiedział to może być trochę za dużo na moją słabą pamięć. Szczególnie na letkim kacu.Last edited by wrednyhawran; 2014-01-30, 11:17.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
Comment