Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szakali
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNie wiedziałeś, że istnieją blogi w internecie?
Pewnie, że wiedziałem...ale nie, że aż tyle osób się w to bawi.
To też wynika z tego, że nigdy nie wchodziłem na blogi..raczej omijałem je szerokim łukiem.Last edited by Szakali; 2014-03-18, 18:36.
Comment
-
-
Samych politycznych są setki. A gdzie reszta.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
O gotowaniu jest pierdylion, a liczył ktoś kiedyś piwne?
Comment
-
-
Piwnych jest już co najmniej 50, a nie zdziwiłbym się, jeśli ta liczba bliższa już była setce.
Blogów modowych i kulinarnych są setki, jak nie tysiące. Sporo jest też marketingowych i tzw. lajfstajlowych.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Last edited by Szakali; 2014-03-18, 19:00.
Comment
-
-
Pisanie blogów w dzisiejszych czasach jest tak proste, że każdy komu się tylko chce coś pisać to może. Samych polskich serwisów blogowych jest co najmniej kilka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masoczis Wyświetlenie odpowiedziPisanie blogów w dzisiejszych czasach jest tak proste, że każdy komu się tylko chce coś pisać to może. Samych polskich serwisów blogowych jest co najmniej kilka.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziNajśmieszniejsze, że cała akcja odbyła się na kilkudziesięciu blogach lajfstajlowo-modowych, kilkudziesięciu kulinarnych i jednym o piwieLast edited by wpadzio; 2014-03-18, 21:26.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Przed chwilą oglądałam w necie filmik z Ukrainy poprzedzony reklamą Somersby, atakują na wszystkich frontach. Strach będzie wyjść z psem na spacerLast edited by Marusia; 2014-03-18, 23:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA nie wiedziałem, że moralność, uczciwość oceny, zależy od wartości "wziątki". Za cztery zyla to "się szmcenie się" ale za sto tysi już nie
Nie mam więcej pytań.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hemanŻal dupę ściska, że ktoś może a my nie?Last edited by żąleną; 2014-03-19, 00:40.
Comment
-
-
„Listen, my children, and you shall hear Of the midnight ride of Paul Revere, On the eighteenth of April, in Seventy-Five: Hardly a man is now alive Who remembers that famous day and year.” (Henry …
Zapraszam do przeczytania mojego tekstu o prapoczątkąch amerykańskiej rewolucji piwnej.
Liczę na hejty.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Ejże, tu się nie spamuje! Tu się tylko hejtuje.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziEjże, tu się nie spamuje! Tu się tylko hejtuje.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment