Grupę Żywiec Kopyr tak by nie zaatakował, bo skończyłyby się zaproszenia, płatne wykłady, bezpłatny hotel itp na birofiliach w Żywcu.
Blogówka
Collapse
X
-
"Jeżeli, podobnie jak ja, nie akceptujecie tego w jaki sposób Ciechan potraktował piwowara domowego, napiszcie do browaru na adres ciechan@ciechan.com.pl"
Tekst początkujący maila zaczerpnąłem z FB Ciechana, myślałem że sporo osób napisało podobnego maila. A jeśli Pan Jakubiak przy takiej aferze traktuje to jako wiadomości top secret i odpisuje z innego maila, to mógł o tym uprzedzić.
Ja natomiast uważałem, że należy się ta informacja ludziom przy takiej aferze, tym bardziej, że nie odpowiadał na to:
"Ale przecież to było jawne wprowadzanie klientów w błąd, każdy klient był pewien, że kupuje piwo pochodzące z receptury Pana Dziełaka, a nie receptury Ciechana. To było jawne oszustwo. Jak Pan się ustosunkuje do tego?"
A jak Pan Jakubiak już się tu odezwał, to proszę do końca wyjaśnić a nie się obrażać. Bo takie zagrania i wprowadzanie klientów w błąd mogą spowodować pozwy sądowe lub zgłoszenie do UOKiK jeśli ktoś się porządnie wkurzy (nie to, że niby ja).
A co do takiej zagrywki z etykietą i jaki był cel Ciechana w tym (chodzi o pierwsze etykiety z Dziełakiem) można się jedynie domyślać i pewnie każdy z nas ma swoją teorię.Comment
-
Comment
-
A czy pamiętacie, że nie da sie przenieść receptury z piwa domowego bezpośrednio do dużej warzelni. Przeca było o tym wiele razy.
Piwa warzone są tylko na podstawie "domowej" receptury."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Ściśle co konkretnie?Comment
-
Last edited by fidoangel; 2014-05-29, 23:02."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Comment