Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Last edited by Browar_Jezyce; 2014-06-30, 18:11.
-
-
Dla kolegi z zagranicy takie "obwożenie" po kraju może być niezłą zabawą/przygodą/rozrywką i nie musi mieć znamion celebryctwa. Co innego ci, którzy z nim się lansują i próbują na siłę robić z tego show. Skoro tak postępują, to chyba są chętni na takie kretynizmy. Ot, moda...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziDla kolegi z zagranicy takie "obwożenie" po kraju może być niezłą zabawą/przygodą/rozrywką i nie musi mieć znamion celebryctwa. Co innego ci, którzy z nim się lansują i próbują na siłę robić z tego show. Skoro tak postępują, to chyba są chętni na takie kretynizmy. Ot, moda...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browar_Jezyce Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie ja też nie jestem krytyczny wobec Martina jako takiego, bo on się po prostu dobrze bawi i pobyt w Polsce jest dla niego (jak sądzę) ciekawym doświadczeniem. Gorzej, że ktoś się na tym wozi. Wiadomo, kto "wymyślił" całą historię z Martinem i kto go lansował, przy okazji dodając sobie nimbu światowca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browar_Jezyce Wyświetlenie odpowiedziWiadomo, kto "wymyślił" całą historię z Martinem i kto go lansował, przy okazji dodając sobie nimbu światowca.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziPrzyjechał za swoje, nie nocował u Ciebie, nie spał z twoją żoną - więc co w tym zdrożnego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziA Kopyr ci coś zrobił, że masz przez niego taki ból dupy, czy to tylko taka taktyka, by bić większego, może ktoś mnie zauważy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browar_Jezyce Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że należysz do tych osób, które wychodzą z założenia, że Kopyrowi można albo przyklaskiwać, albo nie mówić o nim wcale. Nie chce mi się z takim podejściem dyskutować. Za wiele rzeczy Kopyra cenię, ale nie muszę cenić go za wszystko. Zwyczajnie.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie niestety niewiele rozumiesz. A widując twoje komentarze pod dyskusjami tu i na fejsie tak się tylko zastanawiam, co jest powodem tego zacięcia. Ale chyba się domyślam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziAle chyba się domyślam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browar_Jezyce Wyświetlenie odpowiedziJa widzę, że starasz się odwrócić uwagę od meritum dyskusji, którym - uspokoję Cię - nie jest Kopyr. Też się domyślam, dlaczego to robisz. I tak możemy się licytować do rana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedziOświeć nas w takim razie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kali2000 Wyświetlenie odpowiedzispokojnie tu nie ma świętych krów o Kopyrze też można pisać źle skoro na to zasłuży tak mi się zdaje .
Comment
-
-
Z tego co mi wiadomo to Simon brał już udział w warzeniu jednego/kilku (niepotrzebne skreślić) piwa w UK. Entuzjastycznie zrecenzował kilka piw PInty, Ci zaprosili go do wspólnego warzenia...nie wiem dlaczego widzisz tu uwłaczanie polskim konsumentom. Pinta nie mówi, że to piwna wyrocznia ani światowy autorytet, warzy tylko z nim piwo. No chyba że jest jakiś wykaz z kim piwo wolno warzyć a z kim nie.
Comment
-
Comment