Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie pasuje mi idea słupa ogłoszeniowego w postaci:
[początek wpisu]Napisałem o tym tu LINK. [/koniec wpisu]
Ok, skomentujemy to sobie tu, a za miesiąc, rok, link będzie nieaktualny czyniąc tym samym całą dyskusję pozbawioną podstawy. Tak, w takim kontekście nie interesuje mnie linkownia. Ale nikt nie powiedział że nie można wymyślić sensowniejszego rozwiązania
Blogi piwne rozrosły się ostatnio i dorobiły się nawet imprezy. Być może ktoś blogerom wyłożył podstawy pozycjonowania stron. Być może próbują stosować "trik" z zamieszczaniem odnośników do swoich blogów na stronach, które mają dużą "siłę" i "page rank" (myślę, że można tak mówić o browar.biz nawet bez sprawdzania tego narzędziami SEO). Problem w tym, że takie zachowanie najczęściej traktowane jest jako spam i zakładam, że blogerom nie o to chodzi.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi... Jeśli dyskusja ma toczyć się na forum browar.biz, to treść do dyskusji powinna fizycznie znajdować się na forum (jak to ma miejsce w "Prasówce")...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojciechzmc Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem nie łączyć tego,blog jest monologiem jednego człowieka (najczęsciej egocentryka),forum to dialog kilku osób i różnych spojrzeń na dany temat.
Comment
-
-
Przeniesione z innego tematu:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTeraz będzie tak: Kopyr coś pisze na blogu - komentujemy na b.biz - czytamy odpowiedzi na p.org - dalej komentujemy na b.biz
Kopyr odwrotnie - czyta tu, a komentuje tam. No i szafa gra, a uczestników dyskusji 2 razy więcej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieddro...artykuł jest dla mnie ewidentnym pokłosiem bbizowego nie przyjmowania do wiadomości co składa sie na cenę piwaLast edited by Krzysiu; 2013-01-24, 18:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziA w związku z tym mam pytanie do forumowiczów, zarejestrowanych zarówno na jednym, jak i na drugim forum, dlaczego im to nie przeszkadza i nie próbują z tym walczyć?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJa jadę do Strzegomia. Nie chce się wychylać
Hejterska dyskusja tam ma sens, bo Kopyr się w niej udziela, ale pewnie wkrótce się też i tam skończy. Atmosfera dyskusji jest podobna i może Kopyr strzeli focha jeszcze raz.
Comment
-
Comment