Blogówka
Collapse
X
-
Proszę nie kontynuować wątków pobocznych i darować sobie osobiste przytyki. Kolejne posty nie na temat
pójdą tam, właśnie tam, gdzie nie mają... a przepraszam, to inna piosenka, w każdym bądź razie upraszam wszystkich o tonowanie wypowiedzi i danie ujść złym emocjom przy innych niż pisanie na forum czynnościach.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-12-23, 14:53.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
w każdym bądź raziekopyra już nauczyli polszczyzny
Ja się uczę przy okazji
Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2013-12-23, 15:55.Comment
-
KempComment
-
howser: oba rodzaje butelek mają jakieś zdobienia a to podobno osłabia je i przy piwach przegazowanych będą zwiększały prawdopodobieństwo granatów.
Krzysiu: Skąd wywlokłeś teorię, ze zgrubienie szkła je osłabia?
howser: Kopyr o tym opowiadał.Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2013-12-26, 22:57.Comment
-
Musiałbym mieć sześćdziesiąt sześć blogów na różne tematy, a nie mam na to ochoty, zajmować sie wyłącznie prostowaniem głupot, które ktoś wygłasza. A to, co zamieściłem, to tylko skromny przyczynek do tezy, że kopyr ma nie słuchaczy, a wyznawców.Comment
-
Kopyr czasem się myli, czasem mówi trochę fanatycznie na co zawsze zwracam uwagę w komentach, ale Krzysiu jak i wiele innych osób na tym forum robi się na Jezusa a pieprzy o fanatykach Kopyra. Dlatego to miejsce olałem i ograniczam się do sporadycznego czytania recenzji lub napisania jakiejś. Niezdrowa atmosfera nigdy nie sprzyja.Ostatnia zmiana dokonana przez coldfire; 2013-12-27, 19:00.Piwa i pacierza nie odmawiamComment
-
Oj, widzę tyle zazdrości na tym forum. Jest tu tyle niepotrzebnej i bezpodstawnej zawiści spowodowanej tylko tym że ktoś się wybił, jeśli zyskał więcej publiczności w ostatnim czasie to znaczy że jego materiał jest wykonany dobrze i w sposób ciekawy. Co jest w tym złego? Ja nie wiem sami sobie musicie odpowiedzieć na to pytanie...Comment
-
Oj, widzę tyle zazdrości na tym forum. Jest tu tyle niepotrzebnej i bezpodstawnej zawiści spowodowanej tylko tym że ktoś się wybił, jeśli zyskał więcej publiczności w ostatnim czasie to znaczy że jego materiał jest wykonany dobrze i w sposób ciekawy. Co jest w tym złego? Ja nie wiem sami sobie musicie odpowiedzieć na to pytanie...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
...że aż musiałem się zarejestrować i wyrazić swoją opinię w pierwszym poście jeszcze przed wypełnieniem profilu i zanim się przedstawię.
To nie zawiść, to nie zazdrość - to hejt i darcie łacha w najczyściejszej postaci.
To forum jest ZUE!- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Comment