Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlek
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Proszę nie kontynuować wątków pobocznych i darować sobie osobiste przytyki. Kolejne posty nie na temat
pójdą tam, właśnie tam, gdzie nie mają... a przepraszam, to inna piosenka, w każdym bądź razie upraszam wszystkich o tonowanie wypowiedzi i danie ujść złym emocjom przy innych niż pisanie na forum czynnościach.Last edited by ART; 2013-12-23, 14:53.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
w każdym bądź razie
Ja się uczę przy okazji
Last edited by dlugas; 2013-12-23, 15:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlek Wyświetlenie odpowiedzi... Zgadnij co ta sama widownia zrobiłaby z Tobą gdybyś pokazał jej swoją wąsatą facjate w głupkowatej czapce pouczając wszystkich dookoła...Kemp
Comment
-
-
howser: oba rodzaje butelek mają jakieś zdobienia a to podobno osłabia je i przy piwach przegazowanych będą zwiększały prawdopodobieństwo granatów.
Krzysiu: Skąd wywlokłeś teorię, ze zgrubienie szkła je osłabia?
howser: Kopyr o tym opowiadał.Last edited by Krzysiu; 2013-12-26, 22:57.
Comment
-
-
Musiałbym mieć sześćdziesiąt sześć blogów na różne tematy, a nie mam na to ochoty, zajmować sie wyłącznie prostowaniem głupot, które ktoś wygłasza. A to, co zamieściłem, to tylko skromny przyczynek do tezy, że kopyr ma nie słuchaczy, a wyznawców.
Comment
-
-
Kopyr czasem się myli, czasem mówi trochę fanatycznie na co zawsze zwracam uwagę w komentach, ale Krzysiu jak i wiele innych osób na tym forum robi się na Jezusa a pieprzy o fanatykach Kopyra. Dlatego to miejsce olałem i ograniczam się do sporadycznego czytania recenzji lub napisania jakiejś. Niezdrowa atmosfera nigdy nie sprzyja.Last edited by coldfire; 2013-12-27, 19:00.Piwa i pacierza nie odmawiam
Comment
-
-
Oj, widzę tyle zazdrości na tym forum. Jest tu tyle niepotrzebnej i bezpodstawnej zawiści spowodowanej tylko tym że ktoś się wybił, jeśli zyskał więcej publiczności w ostatnim czasie to znaczy że jego materiał jest wykonany dobrze i w sposób ciekawy. Co jest w tym złego? Ja nie wiem sami sobie musicie odpowiedzieć na to pytanie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pess09 Wyświetlenie odpowiedziOj, widzę tyle zazdrości na tym forum. Jest tu tyle niepotrzebnej i bezpodstawnej zawiści spowodowanej tylko tym że ktoś się wybił, jeśli zyskał więcej publiczności w ostatnim czasie to znaczy że jego materiał jest wykonany dobrze i w sposób ciekawy. Co jest w tym złego? Ja nie wiem sami sobie musicie odpowiedzieć na to pytanie...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pess09 Wyświetlenie odpowiedziOj, widzę tyle zazdrości na tym forum...
To nie zawiść, to nie zazdrość - to hejt i darcie łacha w najczyściejszej postaci.
To forum jest ZUE!- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziTak w dniu rejestracji od razu całą tą zazdrość zauważyłeś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wch Wyświetlenie odpowiedziWięcej dystansu by się przydało , oj więcej . Twoja odpowiedź potwierdza niestety regułę tego forum .......
A kolegom polecam trochę odczekać z pouczaniem innych, bo tak już w pierwszym miesiącu?Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wch Wyświetlenie odpowiedziWięcej dystansu by się przydało , oj więcej . Twoja odpowiedź potwierdza niestety regułę tego forum .......
Comment
-
Comment