Tekst sponsorowany,normalka. Dobrze ze nie w formie recenzji.
Blogówka
Collapse
X
-
Ciekawym jakiego rzędu to jest kasa...
Comment
-
-
Generalne moje odczucie jest takie, że ludzie ze środowiska nawet jak wypowiadają się ostro i kategorycznie na forum czy prywatnie to już w mediach są albo stonowani, albo wspierający. Wiadomo- często z tego żyją i po co zrażać dużych graczy, gdy może wpadnie kiedyś szkolenie, konferencja czy coś takiego. Z tego punktu widzenia jest to zrozumiałeLast edited by concerto; 2014-03-15, 10:38."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krocz Wyświetlenie odpowiedzihttp://piwnygaraz.pl/pozostan-z-otwartym-umyslem/
Żałosny, a jednocześnie bardzo przykry wpis. A tyle szacunku miałem dla tego bloga. Jak żyć?
Comment
-
-
Odnośnie reklamy na piwnymgarażu. Przydałoby się oznaczyć wyraźnie, że artykuł jest sponsorowany, wtedy czytelnik od razu się liczy, że autor może pisać od rzeczy w celach zarobkowych.
Znalazłem skład tego reklamowanego napoju, a są tam oprócz piwa koncernu Calrsberg substancje dodatkowe: syrop glukozowo-fruktozowy , aromaty, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kwas askobinowy, kwas cytrynowy, sukraloza: substacja słodząca, sorbinian potasu: substancja
konserwująca.
Samo zdrowie. Takie napoje najlepiej parować z dietetykiem, a nie z jedzeniem.Last edited by emes; 2014-03-15, 11:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomN Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Straciłem zainteresowanie Piwnym Garażem, gdy zablokował mój komentarz wytykający mu drobną nieścisłość merytoryczną. Nie rajcuje mnie czytanie kolesia budującego sobie renomę manipulacjami. W takim przypadku będą pojawiać się wątpliwości ile razy tak naprawdę wciskał kit czytelnikom i blokował głosy krytyczne. Czy dane piwo ocenił obiektywnie, czy też wymyślił mu wyimaginowaną wadę (np. DMS), bo nie lubi przykładowo autorów piwa?
Co do Lorda S.
Pisać laurki to trzeba umieć, bo w przeciwnym razie wychodzą infantylne bajki dla dorosłych. Ale jak za jedną bajkę zapłacą kilka stówek, to czemu nie spróbować? Przecież na swoim blogu jest się bogiem i krytyczne komentarze się wytnie No i nad "sparowanym" jedzeniem nie trzeba się męczyć, bo ktoś podrzucił gotowca.
Czy za taki wpis sponsorowany można zarobić kilkaset złotych? Bardzo prawdopodobne. Dla porównania - ja miałem ofertę odpłatnego zamieszczenia kilku linków w komentarzach pod wpisami na moim blogu. Oferta pochodziła od firmy pozycjonującej strony internetowe, a za każdy link proponowali mi jednorazowo 20 zł. Zatem kilkaset złotych za laurkę od producenta piwno-jabłkowego kompotu jest całkiem realne.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Czy sponsorowany czy nie, czy dostał kaskę czy nie mnie to tzw. rybka.
Można lubić piwne mixy, można ich nie lubić. Każdy ma wybór przy kupowaniu i piciu.
Nieciekawe jest jednak to, że "chwali się" piwo naszpikowane sztucznym słodzikiem z dodatkiem konserwantu.
Pominę "dodatki kwasowe" czy "syropowe", bo te mogą być szkodliwe, ale nie muszą
Można zrobić dobre piwo z cukrem, z naturalnym sokiem, nawet z kwaskiem cytrynowym, ale walić słodziki czy konserwanty? to pójście na łatwiznę, bo większość ludu i tak nie czyta etykiet, a pije takie mixy, po to aby czasami piwem nie smakowały.
Comment
-
-
Dobry i pożywny wołowy burger nie jest zły
a ser od baby ze wsi to samo zdrowie :]
Kwestia tylko jak i o czym się pisze/ zachwala
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziDobry i pożywny wołowy burger nie jest zły
a ser od baby ze wsi to samo zdrowie :]
Kwestia tylko jak i o czym się pisze/ zachwala
Comment
-
-
aaaaa
ma być lajfstajlowo
zapomniałem
Nie myślę wielkoaglomeracyjnie i lajfstajlowo, ja z Podkarpacia :]
a syr od baby jem i lubię
czasami też sobie masło w słoiku wytrząsnę :]
Tylko burgerów nie chce mi się robić
Tych nazw coś napisał nie znam i nawet w gugla nie chce mi się wpisywać, taki ze mnie lajfstajl
Comment
-
Comment