To ja zacytuję znanego blogera: Uważam, że pomimo coraz większej ilości blogów i stron na Facebook, wciąż mało jest naprawdę ciekawych tekstów o piwie.
Blogówka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzihttp://multitapcrawl.pl/anchor-liber...alo-rewolucje/
Zapraszam do przeczytania mojego tekstu o prapoczątkąch amerykańskiej rewolucji piwnej.
Liczę na hejty.Last edited by ART; 2014-03-27, 15:21.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziTo ja zacytuję znanego blogera: Uważam, że pomimo coraz większej ilości blogów i stron na Facebook, wciąż mało jest naprawdę ciekawych tekstów o piwie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziGorszej nazwy swojemu blogowi nie mogłeś dać, nie przebrnąłem przez nagłówek >:-D Może być?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Strona graficzna pozostawia wiele do życzenia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTeż mi się angielska nazwa nie podoba, a interpunkcja woła o pomstę do nieba. Bardziej merytoryczny i szczegółowy hejt później, jak mi dzieciaki przestaną skakać po głowie.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzihttp://multitapcrawl.pl/anchor-liber...alo-rewolucje/
Zapraszam do przeczytania mojego tekstu o prapoczątkąch amerykańskiej rewolucji piwnej.
Liczę na hejty.
Te znawco warszawski. Cascade, znany wczesniej jako USDA 56013, został „skrzyżowany” w 1956, a zaakceptowany i dostępny komercyjnie był od 1972.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Na własny hejt cię nie stać?
Multitap Crawl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziNa własny hejt cię nie stać?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Dla niektórych zbyt pochopna teza,ale z tej całej rewolucji piwnej zostawiłbym tylko Pintę, Artezana i browary regionalne (Kormoran, BRJ). Multum się otwiera rzemieslników i kontraktowców, ale żaden nie zapadł mi w pamięć, poza ceną swoich wyrobów. Do napisania tego tekstu skłoniły mnie NĘDZNE ostatnie warki Rowing Jacka i Pracowni Piwa. Nudy.
Comment
-
-
Mnie się podoba co robi Olimp, są konsekwentni, trzymają poziom i jak na razie, poza Afrodytą (bo nie piłem), wszystko bardzo smaczne. PINTA jako pionier tematu tak, Artezan-jest problem z dostępnością, więc co mi po piwie, które rozchodzi się gdzieś hen daleko, i nawet tam hen daleko, też zostaje wykupione, i nic nie zostaje. Kormoran i BRJ jak najbardziej, i za nimi bardziej przemawia dostępność.Last edited by Petitpierre; 2014-04-02, 18:32.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Artezana mam pod nosem,więc inaczej do niego podchodzę. Wypiłem ostatnio piwa z Doctora, Ninkasi, Birbanta, Spirifera, Faktorii i wszystkie uważam za wyciąganie kasy z mojej kieszeni. Do tego dochodzi beznadziejny wręcz Rowing Jack, słabiutkie wypusty z Pracowni, na czele z tymi 4 "krakowskimi". Nie , dziękuję na razie za taką rewolucję. Pinta, Artezan, Kormoran i BRJ mi wystaczą. Koniec z dojeniem "frajera".
Comment
-
Comment