BlablablaBLAAABLAAA!!!!!! Myślę, że to merytoryczna wypowiedź w tym temacie
Blogówka
Collapse
X
-
-
Ja do Ciebie Kopyr mam żal, że w warunkach totalnej dominacji koncernów podjudziłeś ludzi przeciwko BRJ. Zdaję sobie sprawę z mankamentów BRJ, ale ocena ogólna działań Marka Jakubiaka jest zdecydowanie pozytywna. Dobrze wiesz, że dużo ludzi Cię ogląda; popełniłeś wg mnie błąd, i to duży.Last edited by yoda79; 2014-05-30, 20:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBlablablaBLAAABLAAA!!!!!! Myślę, że to merytoryczna wypowiedź w tym temacie
Trzeba przyznać, że zrobienie przysłowiowych "z igieł widły" świetnie wyszło Kopyrowi. Cała afera została- nieco pomimo jego zamiaru- nadmiernie rozdmuchana i wyolbrzymiona. Jedni się śmiertelnie obrazili na pana Jakubiaka, że gwałtem i przemocą ograbia z receptury piwowara domowego Drudzy nieco bezkrytycznie podeszli do jego zachowania. Prawda jak zwykle jest gdzieś po środku. BRJ wprowadzili klientów w błąd i wytknięcie im tego, jest jak najbardziej na miejscu, ale jakieś tumulty i bojkoty browaru/ów to żenada i przesada. Chociaż niektórzy na tym forum chyba lubią różnego rodzaju bojkoty i kanapowe afery... Nieprawdaż?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziKto komu zrobił świństwo ? Dziełak Ciechanowi czy odwrotnie ?TMspoko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziWcześniej Kopyr zrobił nagonkę na Ambera, w tym roku wypadło na Ciechana. Grupa Żywiec stanowczo powinna mu podnieść apanaże za zwalczanie konkurencji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNie piję z takiego gównianego kieliszka.
Comment
-
-
Problem z kopyrem jest taki, że dysponując potężną jak na polskie warunki społecznością i mając za sobą niemało klakierów poczuł się rozgrywającym. On mediuje w sprawie GP2013, on dzwoni do Jakubiaka, on nagłaśnia. To jak z jego kilkoma happeningami politycznymi na vlogu - co ma kuźwa polityka do piwa? Po cholerę to mieszać? Ale jak widzisz, że dzień w dzień ludzie są za tobą, to zaczynasz wierzyć w to, że możesz być autorytetem nie tylko w dziedzinie piwa. Doszliśmy do takich absurdów, że admini fanpage'y browarów rzemieślniczych usuwają w pośpiechu wszelkie polemiczne komentarze odnoszące się do kopyra, żeby tylko się nie narazić vlogerowi. Byłem świadkiem takiej sytuacji i było to żenujące. Nigdy nie jest dobrze, gdy prawie cały potencjał opiniotwórczy jest w ręku jednego człowieka. Monopol zawsze szkodzi, ale to ludzie go stworzyli, a nie kopyr, on nie musi za to nikogo przepraszać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziNaprawdę sprawia Ci to przyjemność? ..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNa jakiej podstawie osądzasz, co mi sprawia przyjemność ?
Nie zamierzam dyskutować już z Tobą na ten temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi"?" na końcu oznacza pytanie, to nie osąd. Tak czy owak kłamliwe oskarżanie kogoś o to, że otrzymuje pieniądze, za niszczenie kogoś to zwykłe ...
Nie zamierzam dyskutować już z Tobą na ten temat.Last edited by emes; 2014-05-30, 21:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browar_Jezyce Wyświetlenie odpowiedziMonopol zawsze szkodzi, ale to ludzie go stworzyli, a nie kopyr, on nie musi za to nikogo przepraszać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smaky78 Wyświetlenie odpowiedziZa monopol Kopyra odpowiadają tylko ci którzy nie zdecydowali się jeszcze podjąć wyzwania w takiej formie jaką uprawia czyli piwnego videobloga, lub robią to nieudolnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziWniosek godny idioty. Nic takiego nie twierdziłem. Sugeruję jedynie, że Kopyr otrzymując pieniądze od GŻ nie jest obiektywny, akurat nie atakuje tych, co mu płacą pieniądze, w tym przypadku GŻ i ma przyszłościowo potencjał finsnsowy za atakowanie konkurencji GŻ.
Ale. mnie przykrość spotkała. Jak ktoś ma braki w głowie, to najlepiej plunąć komuś pomyje i zakończyć dyskusję.
Idioty?, kto to napisał każdy widzi:
"Grupa Żywiec stanowczo powinna mu podnieść apanaże za zwalczanie konkurencji"
a teraz już "przyszłościowo potencjał finsnsowy za atakowanie konkurencji GŻ."
to kto kogo robi idiotę?
Pytanie brzmi czy podpiszesz się imieniem i nazwiskiem pod napisanym przez siebie zdaniem:
"Grupa Żywiec stanowczo powinna mu podnieść apanaże za zwalczanie konkurencji"
Moim zdaniem nie stać Cię już na taką "odwagę"
Najpierw moje pytanie interpretujesz jako tezę. Gdy napisałem, że piszesz podłe rzeczy, napisałeś że "jak ktoś ma braki w głowie, to najlepiej plunąć komuś pomyje".
To ty wylewasz paskudne oskarżenia i jak ktoś Ci na to zwraca uwagę, to nagle zgrywasz ofiarę, no chyba że masz dowody, na to że "Grupa Żywiec stanowczo powinna mu [Kopyrowi] podnieść apanaże za zwalczanie konkurencji"które potwierdzić możesz swoim nazwiskiem. Masz?
plunąć pomyje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi...Grupa Żywiec stanowczo powinna mu podnieść apanaże za zwalczanie konkurencji.
Comment
-
Comment