Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browar_Jezyce
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Last edited by chemmobile; 2014-05-30, 22:11.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie dysponuje żadną liczącą się społecznością. To tylko złudzenie spowodowane niszową tematyką, w jakiej siedzimy. Dotyczy to zresztą także tego forum, które niewiele znaczy w porównaniu do ogółu klientów browarów małych/rzemieślniczych/kontraktowych. Znaczącą społeczność zebrał wokół siebie Korwin-Mikke - to tak dla porównania.
Comment
-
-
Moim skromnym zdaniem dobrze się stało jak się stało. Jak widać internet ma moc! I teraz Vloger Tomasz napewno kilkakrotnie przemyśli zanim nagra jakiś film w kategorii "kontrowersyjny" , BRJ tez na tym zyska i będzie zachowywać się bardziej korporacyjnie bez zbednych emocji no i wreszcie następni zwycięzcy konkursów piw domowych dostali lekcje że najważniejsze jest dobro browaru i tego aby piwo się sprzedało a nie sami zwycięzcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziŁopatologicznie wyjaśnię to sformułowanie, bo tu widzę, że jeden mędrzec się na tym wyłożył. Określenie "powinna mu podnieść apanaże" nie musi się odnosić do tego, że mu płacili wcześniej za zwalczanie konkurencji, tylko płacili np. za wykłady, ale w sytuacji za didatkowe zasługi można mu je podnieść za usługi dodatkowe.
Zatem nadal uważasz, że Żywiec płaci Kopyrowi za niszczenie konkurencji, sugerując jedynie, że robi to w pośredni sposób i być może bez jego wiedzy?
Może jakieś dowody na tak nikczemną działalność Żywca?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika patricco Wyświetlenie odpowiedziI teraz Vloger Tomasz napewno kilkakrotnie przemyśli zanim nagra jakiś film w kategorii "kontrowersyjny"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziMoże jakieś dowody na tak nikczemną działalność Żywca?Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Podnieść apanaże za zwalczanie konkurencji nie oznacza, że te apanaże dotyczyły tylko zwalczania konkurencji. Przecież można mieć apanaże za robienie origami , a mieć podniesione te apanaże za zwalczanie hodowców ślimaków. Już nie chce mi się powtarzać tego słowa na i.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
A coś się tak za obronę kopyra zabrał? Jak on insynuował toś cicho siedział, a teraz emesa się czepiasz za słówka? Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę - kopyr rzucił kupą w wentylator, więc sam też obrywa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie wmawiaj mi czegoś, czego nie stwierdziłem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziJa do Ciebie Kopyr mam żal, że w warunkach totalnej dominacji koncernów podjudziłeś ludzi przeciwko BRJ. Zdaję sobie sprawę z mankamentów BRJ, ale ocena ogólna działań Marka Jakubiaka jest zdecydowanie pozytywna. Dobrze wiesz, że dużo ludzi Cię ogląda; popełniłeś wg mnie błąd, i to duży.
Nie ma świętych krów. Jak coś się komuś nie podoba to może w kulturalny sposób przedstawić swoją opinię. Zasługi i dokonania BRJ są niepodważalne i w naszej skali bardzo imponujące, ale to nie zmienia faktu, ze mamy teraz wszyscy siedzieć cicho jak coś dzieje się wbrew czyimś przekonaniom.
Comment
-
Comment