Na co dzień pracujemy w Kompanii Piwowarskiej (...)
Blogówka
Collapse
X
-
Widzę, że jedno proste zdanie jest jednak na tyle skomplikowane, że każdy ma inną interpretację.
30 sekund szukania i proszę: zespół Beerlovers to etatowi pracownicy KP: http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/1039018.html. Nawet nie zadaliście sobie trudu sprawdzenia podstawowych informacji o podmiocie, który krytykujecie.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Dwa cytaty:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOtóż nie, "na co dzień pracujemy" znaczy coś dokładnie odwrotnego - na chleb zarabiamy w KP, czyli (w domyśle) stronę tworzymy po godzinach, nie w ramach pracy w KP.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziTeż tak to zrozumiałem, że serwis to działalność hobbystyczna.Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2014-10-24, 08:07.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że jedno proste zdanie jest jednak na tyle skomplikowane, że każdy ma inną interpretację.
30 sekund szukania i proszę: zespół Beerlovers to etatowi pracownicy KP: http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/1039018.html. Nawet nie zadaliście sobie trudu sprawdzenia podstawowych informacji o podmiocie, który krytykujecie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziNiemniej jednak, w Sphinx'ie od dziś piwa dostępne to seria Książęcych, Urquell i Grolsch, a nie Widawa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziwolę poprzeglądać hejty na bbiz."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA które z piw z Widawy lub od innych kontraktowców nadaje się jako piwo do posiłku?
Comment
-
-
No właśnie, po konkretnym posiłku chciałbym się napić konkretnego piwa a nie ryzykować, że dostanę kwacha, kanalizę, gotowane warzywka i co tam jeszcze...
I nie koniecznie lagera, w Angli pijam ejle ale tam nie ma loterii. Jest jakie ma być a nie jakie sie udało.Ostatnia zmiana dokonana przez fidoangel; 2014-10-24, 18:40."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment