To bardziej rozsądek, ale co do reszty masz rację.
Blogówka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPowiedzcie, że to nieprawda, iż docent kupił sobie aparat z kamerą i mikrofonem, i nie zawahał się go użyćPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziI ty Brutusie przeciwko słowu pisanemu...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziSpokojnie, nie przechodzę na vlogerkę. Artykuły plus obszerna dokumentacja foto to podstawa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziTak się mówi. A potem kanał na yt, kilkadziesiąt tysięcy oglądaczy, reklamy, lifestyle, sława i oddane fankiPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNie no, fanki mam już teraz5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziTak się mówi. A potem kanał na yt, kilkadziesiąt tysięcy oglądaczy, reklamy, lifestyle, sława i oddane fanki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMam na filmie jedną wypowiedź Docenta, po której zyska on raczej fanów. I nie zawaham się jej użyć, kiedy mi się zachce (czyli kiedy Docent stanie się zbyt sławny lub przede wszystkim majętny).Last edited by docent; 2014-12-16, 13:23.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Do tego działu chyba najbardziej pasuje.
Uprzedzam, że filmik ( humor ) nie dla każdego.
A tak na serio - jest to jednak dowód, że degustacje piwne wchodzą do mainstreamu."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Oto jak się kończy piwne blogowanie. Ja to tak tu zostawię ku przestrodze.
Comment
-
Comment