Ostatnio było to http://thebeervault.blogspot.com/201...-2015-dla.html, może wcześniej też coś.
Blogówka
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzihttps://i.imgur.com/o5JQj0F.jpg
Oto jak się kończy piwne blogowanie. Ja to tak tu zostawię ku przestrodze.
Comment
-
-
Strasznie sfrustrowany koleś. Niby ma to gdzieś, a jednak znalazł czas na wylanie kubła pomyj za negatywną recenzję. Aż się wierzyć nie chce, jak mało niektórym potrzeba, aby zacząć wysyłać pogróżki i oszczerstwa.
Pan Dariusz sugeruje autorowi zgarnianie korzyści materialnych za pozytywne recenzje, a samemu jakoś nie ma oporów, aby darmowo lansować swój browar na sukcesach polskich kolarzy i wysyłać piwo do redakcji Eurosportu?
Comment
-
-
nikt mi nie wmówi że tekst o pijanych dzieciach we mgle jest kulturalną wypowiedzią czy recenzją piwa, gość z bloga wymaga minimum kultury jak to ujął a sam jest jak widać jest ponad to, no ale cóż blogerom wolno
a próbując coś ugrać publikując pw to już jest dla mnie poniżej krytyki, dno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzihttps://i.imgur.com/o5JQj0F.jpg
Oto jak się kończy piwne blogowanie. Ja to tak tu zostawię ku przestrodze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oberzine Wyświetlenie odpowiedzinikt mi nie wmówi że tekst o pijanych dzieciach we mgle jest kulturalną wypowiedzią czy recenzją piwa, gość z bloga wymaga minimum kultury jak to ujął a sam jest jak widać jest ponad to, no ale cóż blogerom wolno
a próbując coś ugrać publikując pw to już jest dla mnie poniżej krytyki, dnoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika IvanH Wyświetlenie odpowiedziDno to są pogróżki ze strony kontraktowca, który to wszystko najlepiej wie.
A co do blogera, to dużo gorsze wypowiedzi nie są traktowane jako niekulturalne, więc...pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Ewentualnym szanownym blogierom chciałbym przypomnieć, że również robię na kontrakcie, a że jestem większy od tego pana nerwowego, to i recenzji spodziewam się odpowiednio przychylnych. Nowe standardy są takie, że za nie dość sympatyczne recki będzie mordobicie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNowe standardy są takie, że za nie dość sympatyczne recki będzie mordobicie.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Obie strony są siebie warte niestety:
1. Kapitaliści-przedsiębiorcy niezależnie od tego czy są krwiożerczy czy społecznie odpowiedzialni, zbyt często posuwają się w chamstwie i groźbach zdecydowanie za daleko. A każdy ma prawo oceniać ich działalność i ich piwa.
2. Blogerzy - (uogólnię sorry) też w swoim pędzie do odsłon zapominają o kulturze wypowiedzi i biorą udział w wyścigu chamstwa. Druga sprawa to ich obiektywność i rzeczywista wiedza. Co do pierwszego to dla mnie osoba która przyjmuje podarunki i darmowe piwa od przedstawicieli branży jest całkowicie niewiarygodna. elementarna uczciwość i rzetelność nakazywała by odmowę przyjęcia darmowych gadżetów jak i oceniania piwa które się otrzymało a nie kupiło. Co do wiedzy to litościwie przemilczę wiedzę większości blogerów.
Tak więc obie strony tutaj się "uzupełniają".Last edited by VanPurRz; 2015-01-05, 23:01."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNowe standardy są takie, że za nie dość sympatyczne recki będzie mordobicie.
A wracając do tematu - publikowanie prywatnej korespondencji uważam z poniżej krytyki, czegokolwiek by nie zawierała. Jeśli usprawiedliwieniem ma być zawarta w niej groźba, to się zgłasza do prokuratury, a nie na fejzbuku. Jedyne, czego Beervault może się spodziewać po tym, to tylko tego, że ludzie będą się bali do niego pisać. Oprócz tych, którzy biją pokłony oczywiście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPhi tam, to już Artezan wymyślił - nie pamiętasz sławetnego "zapalania kopa", Becikowi bodajże?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment