Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Ostatnie wypowiedzi użytkownika kkemot poszły w niebyt. Proszę o kulturalny udział w dyskusji.
ps. widzę że jeszcze dołączyli do grona chemmo, duvel88 i WojciechTLast edited by ART; 2015-03-26, 08:45.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kkemot, to nie jest forum o polityce. Ciach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziKkemot, to nie jest forum o polityce. Ciach.
Jeśli ktoś stworzy na swoim blogu coś co zahacza o politykę to nie można skomentować? W sumie idąc takim tokiem myślenia forum nie ma sensu, zaraz się wszystko co było do powiedzenia wypowie, na inne tematy niż piwo pisać nie można i co wtedy?
Tak czy siak będę temat powtarzać i piętnować, chcesz to od razu daj mi bana za to, ja nie będę zamykać ust tak czy siak.
Comment
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Heh, jak to mówią- niedaleko spada jabłko od jabłoni. Według mojej opinii Kopyr najbardziej żałuje tego, że nie urodził się 10 lat wcześniej albo i więcej. Tak by miał szanse dostać legitymacje członka partii, poczuć się jak agent Bond wywiadu donosząc oficerowi prowadzącemu
A tak to lipa, nudne życie.
Ale żeby nie było, że nie ma niczego o piwie to też subiektywnie- ciekawi mnie ten festiwal piwa. O ile na BGM nie będę o tyle na ten zawitam. Ktoś wie ile kosztował wjazd w poprzedniej edycji?
Oby pogoda sprzyjała jak na WFP albo i lepiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kkemot Wyświetlenie odpowiedziKtoś wie ile kosztował wjazd w poprzedniej edycji?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kkemot Wyświetlenie odpowiedzihttps://www.youtube.com/watch?v=41G3QQoimhU
Heh, jak to mówią- niedaleko spada jabłko od jabłoni. Według mojej opinii Kopyr najbardziej żałuje tego, że nie urodził się 10 lat wcześniej albo i więcej. Tak by miał szanse dostać legitymacje członka partii, poczuć się jak agent Bond wywiadu donosząc oficerowi prowadzącemu
Ale żeby nie było, że nie ma niczego o piwie to też subiektywnie- ciekawi mnie ten festiwal piwa. O ile na BGM nie będę o tyle na ten zawitam. Ktoś wie ile kosztował wjazd w poprzedniej edycji?
Oby pogoda sprzyjała jak na WFP albo i lepiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kkemot Wyświetlenie odpowiedzihttps://www.youtube.com/watch?v=41G3QQoimhU
Zasada ich powstawania jest taka, że chyba Kopyr zakłada sobie, że film ma trwać np. 7 minut choć po 2 minutach temat jest wyczerpany i nie ma o czym gadać, więc pozostałe 5 zapodaje opowieści z krypty.
Podsumowując:
Dużo gadki mało treści - Kopyrowe opowieści.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krajesiak Wyświetlenie odpowiedziZasada ich powstawania jest taka, że chyba Kopyr zakłada sobie, że film ma trwać np. 7 minut choć po 2 minutach temat jest wyczerpany i nie ma o czym gadać, więc pozostałe 5 zapodaje opowieści z krypty.
Kto ma tego linka? Iron, chyba Ty miałeś?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziPrzecież był jeden zmontowany film, na którym podczas oceny jednego piwa 2 minuty to było jęczenie i stękanie autora.
Kto ma tego linka? Iron, chyba Ty miałeś?
Ale część stęków i jęków jest chyba zdublowana.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
No, ale wiecie dlaczego akurat w tym filmiku, stężenie jęków i yy i mlaskania zostało spotęgowanie do granic wytrzymałości ?
Ja wiem, że dla podbicia "Tomka maniery" przerobiona akurat ten film i akurat te audiowizualne aspekty, ale 80% ludzi poniżej 30 roku życia pewnie nie wie dlaczego akurat w tym filmiku on robił to co robił :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziNo, ale wiecie dlaczego akurat w tym filmiku, stężenie jęków i yy i mlaskania zostało spotęgowanie do granic wytrzymałości ?
Ja wiem, że dla podbicia "Tomka maniery" przerobiona akurat ten film i akurat te audiowizualne aspekty, ale 80% ludzi poniżej 30 roku życia pewnie nie wie dlaczego akurat w tym filmiku on robił to co robił :]
Comment
-
Comment