Okres na początku roku to zwykle czas różnego rodzaju blogerskich podsumowań rynku i różnego rodzaju prognozowanie przyszłości. Wyłowiłem kilka tekstów nie o tym. Niemniej kilka wrzucę Poza tym coraz mniej blogerów zamieszcza teksty regularnie, a niektórzy zapowiadają zamknięcie działalności.
Iga z Żaba w Piwie 11 browarów, na których się nie zawiodłam;
Na blogu Kilka Słów o Piwie tekst na czasie Gotowanie z porterem bałtyckim: zbiór pomysłów, inspiracji i przepisów;
U Doroty na blogu Homebrewing.pl przegląd polskich chmieli, w tym tych z plantacji Piłata;
Tekst Artura pt. Trzy remedia dla zblazowanych birgiczków na Beer, Bacon & Liberty;
Docent częściowo pisany Browar Roku 2018 na PolskieMinibrowary.pl, czyli podsumowanie, ale inaczej;
U Dawida z Browar Paragraf podsumowanie z punktu prawnego;
I jak zawsze garść świeżych wieści w Chmielniku Jakubowym. W tym o nowym piwie z serii Książęce. Reszta u niego na blogu.
Iga z Żaba w Piwie 11 browarów, na których się nie zawiodłam;
Na blogu Kilka Słów o Piwie tekst na czasie Gotowanie z porterem bałtyckim: zbiór pomysłów, inspiracji i przepisów;
U Doroty na blogu Homebrewing.pl przegląd polskich chmieli, w tym tych z plantacji Piłata;
Tekst Artura pt. Trzy remedia dla zblazowanych birgiczków na Beer, Bacon & Liberty;
Docent częściowo pisany Browar Roku 2018 na PolskieMinibrowary.pl, czyli podsumowanie, ale inaczej;
U Dawida z Browar Paragraf podsumowanie z punktu prawnego;
I jak zawsze garść świeżych wieści w Chmielniku Jakubowym. W tym o nowym piwie z serii Książęce. Reszta u niego na blogu.
Comment