Nie miałem na myśli ,tego, co Ty masz na myśli.
Wieści z Czech - browary, piwo, rynek
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedziBrowar Albrechticki z Karwiny, zamknięty. Własnie przenoszony jest sprzęt do rodzinnej wioski właściciela, czyli Albrechtic. Planowe pierwsze piwo w marcu
Comment
-
-
Jeżeli do domu pana Lukasza(właściciela) to będzie dokładnie tu:
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
Comment
-
-
Frantisek Rychter, właściciel praskich browarów restauracyjnych (Bulovka, Jihomestsky oraz Vinohradsky) kupił w 2015 r. budynek historycznego browaru w miasteczku Vysoké Mýto.
Obecnie planuje remont browaru i planuje produkcje do 5 tys. hekto.
W budynku ma się znajdować również szkoła piwowarska oraz pomieszczenia na imprezy kulturalne i mieszkania.
Po obnovení výroby ve starém pivovaru poblíž centra Vysokého Mýta by v areálu mohla fungovat i škola zaměřená na pivovarnictví. Podobná v regionu zatím chybí....
W miejscowości tej funkcjonuje już minibrowar Kujeba.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziChodzi o te Albrechtice koło Czeskiego Cieszyna? Daj znać jak coś będziesz wiedział więcej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziChodzi o te Albrechtice koło Czeskiego Cieszyna? Daj znać jak coś będziesz wiedział więcej.
Comment
-
-
Myślałem, że ten otwarty kilka lat temu Kapitan jest jakoś powiązany z Nomadem. Nie jest?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że ten otwarty kilka lat temu Kapitan jest jakoś powiązany z Nomadem. Nie jest?
Comment
-
Comment