Adam Matuška ma być w ten weekend na festiwalu w Warszawie. Można podjąć negocjacje
Wieści z Czech - browary, piwo, rynek
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDo takiego prdela nie wpuszczają
I tak najważniejszą piwowarką jest babicka.LP
Comment
-
-
Spijcie dziś Adama i zaproponujcie mu zapoznanie się waszych babć. Oczywiście telefonicznie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Eggenberg ponoć w końcu całkiem padł. Produkcja marek przeniesiona do Pardubic.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Piliśmy na AleFestvale... i tego jednak mogli nie wprowadzać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziEggenberg ponoć w końcu całkiem padł. Produkcja marek przeniesiona do Pardubic.Last edited by dadek; 2014-11-05, 03:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziEggenberg ponoć w końcu całkiem padł. Produkcja marek przeniesiona do Pardubic.
Comment
-
-
No przecież nie żartowałbym z takiego tematu, co najwyżej zacytowałem przeczytaną gdzieś na czeskiej stronie niesprawdzoną/fałszywą informację.
Comment
-
-
Podsumowanie nowości 2014 r.
Máme tu konec roku a my si zde ještě střihneme poslední pivní novinky. Ochutnávali jsme v posledních týdnech poctivě, takže se toho nahromadilo požehnaně, ale mezi všemi vánočními návštěvami a jinými povinnostmi nebyl moc čas něco sepsat. Dnes se zaměříme hlavně na vánoční piva a nebudeme je příliš pitvat, abyste si stihli vše přečíst, dokud jste ještě střízlivi :) Opět tu máme dvojici nových piv z perspektivního pivovaru Clock. Prvním je Hektor+, šestnáctka helles bock s českými chmely,…
Comment
-
-
No to inne podsumowanie, nie tylko roku 2014, ale i historii powstawania minibrowarów od roku 1991 w CR:
Comment
-
-
Nowości:
Konrad uwarzył czarnego ejla - Bizon
Bohemia Regent - Bohemia Regent Český granát - ciemny ejl z użyciem żyta
Frýdlant ma nowego ejla - 17%
Praski U Tří růží - Wellington IPA
inny praski - Pivovarský dům - Winter ale, amerykańskie chmiele, z dodatkiem owsa
Chýně /wraz z kontraktowym browarem Moucha/ uwarzył Mandarín Ale /single hop/
Chyše - American Winter Ale /amber ale/
Kontraktowy Falkon - Summit Ale /single hop/
Comment
-
Comment