Witam, czy ktoś się może orientuje, ile sobie życzy za sprzęt wytwórnia Dreher - instalacja Basic line KBA 80 lub 250? http://www.dreher.at/
Sprzęt Dreher
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
E: 24 Blg
A: 10, 5%
Jak na porter o takiej mocy dość pieniste, z utrzymującą się lekko ponad obrączką piany.
Kolor ciemny, nieprzezroczysty.
W aromacie niewiele, głównie czekolada, choć na ecie rekalmują kawę z pralinami, śilwkę, wiśnie i ciemny miód. Albo mnie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-03, 01:31 -
-
Zakładam nowy wątęk, ponieważ sprzedają to piwo po prostu pod nazwą "Pils", bez "czeski".
Parametry jak na etykiecie z fotki: 11 Blg, 4, 7% obj.
Barwa jasna, idealna klarowność,
Piana dość obfita, opada dopiero nie do końca po dwóch-trzech minutach pozstawiając...-
2024-12-16, 16:11 -
-
Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...-
Channel: Niemcy
-
-
Fruit Ale (sok winogronowy).
Ekstrakt 12*, alko 4.9%, goryczka 2/6.
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasno żółto-pomarańczowy.
Aromat - lekkie nuty cytrusowo winogronowe....-
-
-
Po dwu wcześniejszych piwach nie bardzo byłem sobie w stanie wyobrazić czego oczekiwać po Cold IPA.
Jest mniej mętna, ciemniejsza co oczywiste, ale w aromacie bardziej zrównoważona. Przez co wydała mi się płaska. Może to efekt skali i kolejności. Goryczka łagodniejsza, dłuższa,...-
2021-11-07, 21:33 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment