U mnie to samo szukanej strony nie znaleziono -chyba ATys sam zrozumial w czym zecz i zlikwidowal powyzsza strone -albo???
AntyTyskie - Zapraszamy
Collapse
X
-
-
"Albo...??" Myślicie że ten młody człowiek po prostu w przyśpieszonym tępie nauczył się czegoś... to by znaczyło że na tym chorym świecie można mieć jeszcze NADZIEJĘ.
PS.Mi również nie udało się obejrzeć tej strony ale nawet odczówam ulgę
Comment
-
-
Oj Krzysiu, Krzysiu.
Marusię gdzieś wcięło, a Ty zaraz szukaś kogoś żeby go troszkę podręczyć. Tak nie można. Sam dobrze wiesz, że Marusia jest ze stali i byle co jej nie ruszy. A chłopak może być delikatny.
Zobacz ile plusów w tej całej sprawie:
1/ chłopak interesuje się piwem
2/ nie lubi gdy go jakiś browar robi w konia i mydli oczy jakimiś durnowatymi medalami
3/ okazuje zaangażowanie i entuazjazm
4/ umie zbudować stronę w internecie (ja nie umiem i Ty pewnie też nie umiesz)
5/ w młodym (zapewne) wieku ma nauczkę, że nie wszystko można publikować w internecie.
6/ wie już, że tam gdzie chodzi o pieniądze "nie ma zmiłuj"
7/ jeżeli jest zdolny to może kiedyś będzie pomocnikiem ARTa.
Atys, przypuszczam, że to administrator serwera na wniosek Browarów Tyskich skasował Twoją stronę. Nie przejmuj się zbytnio. Pomilcz tak ze 2 tygodnie, przetraw to wszystko, a potem zacznij się udzielać na forum
Comment
-
-
Ale na inne tematy-moze nawet nie o Piwie i Browarnictwie bo z tym jest u ATysa cieniutko
Comment
-
-
Pieczarek - wiem, gdzie wcięło Marusię. Wcale jej nie dręczę, tylko tak się przekomarzamy. Poza tym ona mnie specjalnie prowokuje (dowód tego jest zdaje się w temacie "reklama warszawskich...")
A atysa chętnie bym podręczył, bo nie lubię takiego prostackiego chamstwa.
Wniosek Andiego popieram.
Comment
-
-
Przeca pisałam, żem na urlopie
Ale już mnie ten urlop męczy, co włażę na forum, to jest tyle do czytania, że trudno mi się hurtem do wszystkiego ustosunkować
Atys sam zauważył, że niektórzy na forum też niezłe teksty palą, więc czego się czepiają jego strony. Podtrzymuję opinię, że mimo niesmacznych wcinek, z tego gościa jeszcze będą ludzie, a już sam fakt, że wywołał tak burzliwą dyskusję na naszym forum też nie jest bez znaczenia, pamietajcie, że byli już tu tacy, co w ogóle nie zdążyli zagrzać miejsca, bo, powiedzmy sobie szczerze, został dokonany na nich lincz... a właściwie ostracyzm
mam nadzieję, że znowu nie użyłam słowa, którego znaczenia nie znam (cito!!!!!!)
Comment
-
-
Przepraszam.
Jestem na urlopie na Wybrzeżu i przez kilka dni nie miałem dostępu do komputera.
Jeżeli chodzi o stronę to została zablokowana przez Kompanię Piwowarską.
Nie zgaduję że przez nich ponieważ tego samego dnia dostałem oficjalnego mail-a z konkretnymi groźbami.
Trochę niepokojący jest fakt, że została zablokowana w ciągu doby od pojawienia się tematu na Forum.
Wygląda na to że Forum jest monitorowane (to w końcu element pracy tych Panów).
Nie myślę żeby któryś z forumowiczów był lizusowo-nadaktywny i sam o tym "poinformował" - gdybym tak myślał to nie marnowałbym czasu na pisanie, chociaż pogoda (jej brak) sprzyja.
Odnośnie strony.
W Polsce jestem na urlopie. Od 10 lat mieszkam "za oceanem" ale raz w roku jestem na min. miesiąc w kraju (sentyment, kontakt z językiem itd).
Byłem ciekaw reakcji na pojawienie się takiej strony i chciałem skasować ją dzień przed odlotem.
Istnieje masa podobnym stron (m.in. anty Coca-Cola, Mc D. itd) i z ich natury wynika że są bardzo "przerysowane" (mocne)- to taka ogólna uwaga odnośnie jej zawartości.
Jak wspomniałem strona miała być wykasowana dzień przed odlotem ale w tej sytuacji (blokada i groźby Kompanii Piwow.)mam propozycję. Jeżeli ktoś chciałby "pociągnąć" stronę to proszę o kontakt: atys444@wp.pl
Podeślę zzipowaną str. i niezbędne kody.
- Art - wielkie dzięki za gościnność
- Pieczarek - jednak jesteś OK, przepraszam jeżeli byłem "niesympatyczny"
- Krzysiu - nie bez powodu wcześniej dziękowałem Marusi, Artowi & Simonowi.
Też byli krytyczni ale potrafili to okazać na pewnym poziomie.
Zmusiłeś mnie do znalezienia reklamy piwa Okocim z czarną dziurą (nie widziałem jej wcześniej). Albo sądzisz że jestem debilem, albo nie potrafisz odróżnić lekko cartoon-owego żartu od "nieścisłości" kto wygrał konkurs w Australii.
Jedyna nadzieja że "wyżywasz" się na Forum, a nie na rodzinie.
Nie chciałem Cię obrazić, ale czasem "poczytaj się" jak kogoś obcego, bez erupcji zachwytu "bo to moje", lecz z małym dystansem.
Jeżeli ktoś miałby uwagi, że mieszkając w innym kraju nie powinienem krytykować naszych produktów to powodzenia.
Przy takim podejściu nadal luxusem byłby Fiat 126p i Relaxy (takie buty...).
Aha, na ewentualne maile-propozycje czekam do czwartku, co wcale nie znaczy że tego dnia mam samolot.
Dnia odlotu, miasta docelowego (niestety lot z międzylądowaniem), linii lotniczych i n-ru lotu nie podaję - to uwaga do Pana (...) z Kompanii Piwowarskiej (wstawiłem kropki-nie wiem czy list, który otrzymałem z Kompanii miał otwarty charakter).
ps. Bardzo miło było Was poznać. Naprawdę.
I przepraszam za ewentualne "poślizgi" językowe.
ps.2 Jeżeli można, to korzystając z okazji chciałbym podziękować pewnej osobie za "pilotowanie" w Trójmieście.
Atys.
Comment
-
-
oj Ciezkie slowa zazutu pod kierunkiem krzysia
Jako ze tez mieszkam za granica nie mam zadnego problemu z podaniem mojej lokalizacji-i nie owijam w bawelne gdzie lece co robie a przede wszystkim jak cos zaczne to robie to do konca.
Krzysia bardzo szanuje za jego bogata wiedze na temat Browaröw ,Piwa i Histori i uwazam ze kto z nim nie zadrze tego nie moze nic zlego spotkac -a rodzine zostawmy w spokoju bo po co zaostrzac konflikt.
Tyle dobrze ze przepraszasz innych uzytkowniköw Forum ale moim zdaniem Ty traktujesz ich za Depöw.Jezeli choodzi o niescislosci jezykowe to sam czasem mam problemy ale uwazam ze inni nie przywiazuja az takiego problemu do tego znajac miejsce pochodzenia uzytkownika Forum.
Pomimo to ze bezposrednio do mnie sie nie zwracales musze przytnac racji Marusi -bylo wiele uczestniköw Forum z ktörymi sobie poradzono-a wiec jedno szczescie dla Ciebie ze sam zrezygnowales.
Zycze powodzenia za Oceanem Andi
Comment
-
-
bez przesady Andi, w przeciwieństwie do Atysa, wspomniane DWIE OSOBY musiały zrezygnować ze względu na łamanie regulaminu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Originally posted by atys
...
- Krzysiu - nie bez powodu wcześniej dziękowałem Marusi, Artowi & Simonowi.
Też byli krytyczni ale potrafili to okazać na pewnym poziomie.
Zmusiłeś mnie do znalezienia reklamy piwa Okocim z czarną dziurą (nie widziałem jej wcześniej). Albo sądzisz że jestem debilem, albo nie potrafisz odróżnić lekko cartoon-owego żartu od "nieścisłości" kto wygrał konkurs w Australii.
Jedyna nadzieja że "wyżywasz" się na Forum, a nie na rodzinie.
Nie chciałem Cię obrazić, ale czasem "poczytaj się" jak kogoś obcego, bez erupcji zachwytu "bo to moje", lecz z małym dystansem.
...
Atys.
Comment
-
-
Cholera, miałem odpowiedzieć pod cytatem, ale się samo zapuściło ...
Atys - poziom odpowiedzi dostosowałem do poziomu twojej strony, chociaż nie było łatwo się tak zniżyć.
Jeżeli tym lekko cartoon-owym żartem jest rysunek rzygającego gościa, albo odlewającego się na butelkę piwa, to chyba nie mam poczucia humoru.
Od mojej rodziny się odwal, nie masz prawa tak gadać nawet na forum. Ja twojej rodziny się nie czepiam, tylko ciebie.
Swoje teksty czasem czytam. Czasem mi się podobają, a czasem nie. A tobie jak się nie podobają, to ich nie czytaj.
Nie obraziłeś mnie, bo obrazić mnie może ktoś równy mi poziomem umysłowym. Zresztą poczytaj sobie Boziewicza.
Pozdrowienia dla najlepszej na świecie demokracji.
Comment
-
-
Ojejku jejku
Coraz bardziej mi się ten temat podoba.
Dlaczego Andi uważasz, że Atys zrezygnował, w końcu za oceanem też mają internet
Co do Krzysia, no to każdy z nas ma wady i zalety, ha, Krzysiu jest po prostu bardzo charakterystyczny. Przytyki nt. rodziny to już przesada. Właśnie to forum dlatego jest fajne, że są na nim ludzie bardzo różni, a jednocześnie reprezentujący jakiśtam określony poziom, a wpadki każdy zalicza - raz się ma zły, raz lepszy dzień, czyż nie?
Pozdrawiam Atysa mimo wszystko ale postaraj się również sam o większy dystans do naszych wypowiedzi...
Bo chyba to nie na nas jesteśz zły o zablokowanie strony - to oznacza tylko tyle, że BROWAR ma dużą oglądalność w różnych kręgach - panowie pilnujący spełniają swoją powinność czytając to, choć uważam, że takie blokowanie sprzyja wzbudzeniu jeszcze bardziej niezdrowej sensacji - w końcu nieważne, co się mówi, ważne, że się mówi, więc o niektórych rzeczach lepiej zapomnieć, niż rozmuchiwać.
Comment
-
-
Sadzac po dacie rejestraci i wypowiedzi ATysa uwazam ze chlopak przyjechal na urlop zaczal sie bawic internetem ,narobil troche zamieszania i wyjechal i na tym sie skonczy -ale w koncu on mi nic nie zrobil ui sie nie bede denerwowal tak jak Krzysiu
Comment
-
-
Krzysiu lubi się żołądkować. Szkoda, że nie widziałeś postów z jakimi wjechał na dzień dobry, jak się daaaaawno temu zalogował na forum
Jeszcze na tym poprzednim.
Comment
-
Comment