A tak rzeczuwalem ze teraz odezwie sie Krzysiu -tylko liczylem na komentarz albo cos innego
AntyTyskie - Zapraszamy
Collapse
X
-
-
A propo Krzysiu czy widziales juz ta Brame
Comment
-
-
oj Krzysiu -a przynajmniej przepuszczacie go przez chlebek i do przepitki bierzecie Kolonska?
Comment
-
-
A myslalem za tak pija tylko w Powidzu
Comment
-
-
Nie wiem jak w Ameryce ale wiem jak piją to drwale - a ściślej pijali w latach 70. Swojego czasu byłem krótko pomocnikiem drwala. Chłopaki w brygadzie denaturat rozcieńczali z kawą zbożową. I jakoś im to szło.
Mi nie szło absolutnie i jakoś się na dobre nie zakumplowaliśmy. Szybko przestałem być pomocnikiem drwala.
Ale wkrótce potem na studiach rozcieńczaliśmy wódkę z jakimś ówczesnym sokiem - dawało to wizualnie denaturat. Po akademiku rozeszły się pogłoski, że w pokoju xxx mieszkają kompletni degeneraci. Ale przynajmniej nikt nie przychodził pić na krzywy ryj.
Comment
-
-
Zaczynam żałować, Atys, że wyjeżdżasz
"Mimo wszystko" - chodziło mi o to, że "wbrew wszystkim".
Serio myślisz, że Krzysia wszyscy poważnie traktują?
Zdjęcie na ławce - kurdemol, czyżby od wczoraj ktoś coś takiego zamieścił, muszę przejrzeć resztę forum!!!!
Comment
-
-
Proszę o wyjaśnienie, o jakie zdjęcie chodzi Atysowi, na forum ani w galerii nie widzę żadnej ławeczki
Comment
-
-
hehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehe.
nie bój się
to oczywiście TYLKO Bojanowski patrol....- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zdjecie zniknelo bo pewnia jakas tam Kompania anty Krzysiowa zablokowala strone,ale jak otrzymam zzipowana strone i konieczne kody to znöw puscimy w obieg
Comment
-
-
Pieczarek - ja mam podobne doświadczenia z wiertni. Wprawdzie nie byłem pomocnikiem wiertacza, ale kiedyś na praktyce trafiliśmy na wiertnię pod Krapkowicami, tam chłopaki poczęstowali na denaturą. Ale jakoś nie mogłem sie przełamać
Andi - jeśli już, to Kompania anty - Maryhhowa, bo to on zapuszczał fotki z Bojanowa.
wszyscy - Marusia ma rację. Jeżeli ktokolwiek poważnie traktuje to, co wypisuję na forum, to powinien poddać się terapii
Comment
-
-
może Atys przy następnym urlopie wybierzesz się z nami na jakiś "wypad"? Poznasz Krzysia bliżej i stwierdzisz, że......
no właśnieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment