Pan Jukubiak będzie odcinał kupony z ogólnokrajowej rewolucji, czy chcesz tego czy nie. Ma siłę napędową, by mody, pomysły kraftowców puścić tam gdzie oni nie docierają. W sumie szkoda, że tak a nie inaczej, ale jest na +.
Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
Szkoda, że tak, a jak byś chciał inaczej? nie bardzo zrozumiałem przekaz.Comment
-
-
-
To jest taki wpis, że tylko czekam, aż Mason go zacytuje na FB wyrwany z kontekstu, żeby pokazać, że ten browar.biz to banda debili.Comment
-
Pan Jakubiak próbuję dogonić kraftowców. Nowym piwem zbliżył się (nie wiem jak blisko), ale wciąż jest krok za. Produkty, te nawet kraftowe z BRJ są ciut za bardzo uładzone. Nie ukrywajmy, że nowofalowe piwa są w portfolio marginesem produkcji. Zarabia na średnich, czy nawet przeciętnych flagowych markach.
nie bardzo zrozumiałem przekaz.Comment
-
Szkoda, że połowy wysiłku jaki wsadzają w tą ekspansję nie poświęcają na kontrolę jakości swoich wyrobów. Ciekaw jestem co im po radiu, gazecie czy telewizji skoro ich piwa z warki na warkę stają się coraz większym szmatławcem? Czyżby ewolucja w koncern?Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
I bardzo dobrze. Tylko niech nie zwiększają produkcji w dotychczasowych browarach a inwestują w wykup i reaktywację kolejnych. Koncerniaków w wielkości produkcji gonić nie muszą.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
Comment