Lwówek.
Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Obywatel1978 Wyświetlenie odpowiedziLwówek.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Formalnie Bojanowo to już nie BRJ, ale browar prowadzi jego syn, więc wszystko w rodzinie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziA Darlowek i Biskupice to on jeszcze ma czy już się pozbył? Bo tam od lat stoi "puste"
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Przeniesione z prasówki - brak info o źródle, tytule materiału itp.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Od około 7:07 min
Szykuje się nam spory comeback
To od razu pierwsze pytanie do Pana Marka po powrocie- czemu Ciechan Wyborne Niepasteryzowane ma obecnie aż ok. 6 m-cy terminu ważności? Czy piwo jest już mikrofiltrowane? Nowa warka tego piwa ma datę do 26.05.20.Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2019-12-19, 22:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedzihttps://www.facebook.com/87194861281...0615838753892/
Od około 7:07 min
Szykuje się nam spory comeback
To od razu pierwsze pytanie do Pana Marka po powrocie- czemu Ciechan Wyborne Niepasteryzowane ma obecnie aż ok. 6 m-cy terminu ważności? Czy piwo jest już mikrofiltrowane? Nowa warka tego piwa ma datę do 26.05.20.
Legendarny Pan Marek znowu z huzarską werwą zacznie snuć wywody o doniosłej roli browarów regionalnych (na przykładzie BRJ) w starciu z koncernami, kontraktowcami (te mu chyba ostatnio najbardziej nacisnęły na portfel) czy produkcją zagraniczną. Czas odświeżyć sobie takie pojęcia jak między innymi piwo "nieutrwalone".
Comment
-
Comment