Akcja została przeprowadzona szybko i sprawnie, bo jeszcze 18 marca nie miał pomysłu na zebranie tych podpisów...
Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Widzę wątek ze stricte piwnego przeszedł w stricte polityczny za sprawą dyskusji nt hobby naszego tytułowego bohatera.
W sumie to mi dynda centralnie między nogami co robi Marek J. w polityce i związane z tym rózne hece. W tym wątku wypadało by jednak skupić się na tym cos dzieje się w tej znacznej jak na polski rynek grupie browarów. Z pewnością ma ona duży wpływ na sytuację wśród średniej wielkości producentów piwa.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
W tym wątku wypadało by jednak skupić się na tym coś dzieje się w tej znacznej jak na polski rynek grupie browarów.
Do Grupy BRJ należy obecnie kilka browarów z historią: Ciechan, Lwówek (wydzierżawiony) i Biskupiec, a w planach jest budowa kolejnego zakładu w Darłowei.
Comment
-
-
Informacje na stronie BRJ aktualizowane są z prędkością światła. W zakładce "muzea browarnictwa" można się dowiedzieć, że:Grupa BRJ dąży do uruchomienia Muzeum w każdym z należącym do niej browarów. Już teraz możliwe jest zwiedzanie Browaru Ciechan wraz z urokliwą izbą muzealną oraz okazjonalnie zabytkowego Browaru w Bojanowie. Po uruchomieniu Browaru w podkrakowskim Tenczynku, obiekt również zostanie udostępniony zwiedzającym. Najbardziej rozwinięte jest Muzeum w Browarze Lwówek.
Comment
-
-
Może nakaże Pali'emu uruchomić.
Widać że nius deczko na przeterminie więc i jego wiarygodność niska.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Comment