W dniu 30 stycznia 2013 roku dokonano wpisu do rejestru KRS spółki Browary Regionalne Jakubiak Sp. z o.o.. Podmiot został powołany w miejsce Browar Lwówek Sp. z o.o.. Siedziba spółki - Lwówek Śląski.
Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
Trochę ciekawych fotek i wpisów na fanpage bojanowskiego browaru. https://www.facebook.com/BrowarBojanowo"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Zapewne w tym tygodniu. W piątek był pierwszy rozlew.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
I do tego dość odważna decyzja o wypuście niezbyt popularnego mimo wszystko Black IPA. IPA z Bojanowa, czy ktoś 14 lat temu by o tym pomyślał?
Piwo dotarło póki co do Warszawy, jest dostępne na Kabatach w CzG.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziI do tego dość odważna decyzja o wypuście niezbyt popularnego mimo wszystko Black IPA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ravf Wyświetlenie odpowiedziTo w końcu będzie to Cascadian Dark Ale czy co? Wcześniejsze informacje "ciemne piwo typu IPA" i etykieta Black IPA jasno na to wskazują...
Comment
-
Comment