Bardzo się z tego wszyscy cieszymy, ale co to ma do rzeczy?
Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMnie ze starych BWM najbardziej zawsze smakowały piwa ze Szczytna, ale Biskupiec wspominam miło - pity w Biskupcu w sympatycznej żulbudce Najbardziej mi szkoda, że nie ma na razie szans na ratowanie Janowa.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
Agresja wobec Jakubiaka przeniosła się na nowy, wyższy poziom - Newsweek oskarżył go o sfinansowanie rozwoju browaru Ciechan przez gdańską mafię.
I ktoś będzie jeszcze twierdził, że rozpanoszone pedalstwo jest nieszkodliwe i niegroźne?
Comment
-
-
Po prostu poziom czołowych polskich tytułów medialnych spadł poniżej poziomu zachodnich brukowców/tabloidów. Czasami odnoszę wrażenie, że goebbelsowskie propagandówki były bardziej merytoryczne.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Dla niezorientowanych link do artykułu:
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziAgresja wobec Jakubiaka przeniosła się na nowy, wyższy poziom - Newsweek oskarżył go o sfinansowanie rozwoju browaru Ciechan przez gdańską mafię.
I ktoś będzie jeszcze twierdził, że rozpanoszone pedalstwo jest nieszkodliwe i niegroźne?
Wszechobecne pedalstwo jest tak wpływowe, że bez problemu może zlecić napisanie takiego artykułu, żeby oczernić i zdyskredytowac takiego prawego i swiatłego człowieka. Ostatniego sprawiedliwego na tym łez padole. Bojownika o honor i pamięć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj Wyświetlenie odpowiedziRozpanoszone pedalstwo na pewno wyssało z palca, albo -jak to pedalstwo- z innego organu, historyjkę o dziwnych machlojkach. Na pewno nie ma w tym krzty prawdy, redaktorzy nie mają też na potwierdzenie swoich tez żadnych dowodów.
Wszechobecne pedalstwo jest tak wpływowe, że bez problemu może zlecić napisanie takiego artykułu, żeby oczernić i zdyskredytowac takiego prawego i swiatłego człowieka. Ostatniego sprawiedliwego na tym łez padole. Bojownika o honor i pamięć.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nie wnikając w poglądy MarkaJ to nie wiem czy firmowa strona Ciechana (jak rozumiem to takie piwo) na FB nie powinna się skupić wyłącznie na piwie.
Ostatnio chciałem zajrzeć co tam jest z nowości piwnych (na BroBizie ktoś wspomniał że warzy się właśnie jakieś nowe piwo) a tam prawie wszystkie ostatnie posty to większości tematyka batalistyczno-historyczna z piwem mająca najwyżej wspólne litery w wyrazach. Przecież poruszane tam tematy można propagować/reklamować/poruszać z boku na stronach www z "Like it" (czy gdzie tam jest miejsce na to na fejsiE. Nie za bardzo jestem biegły w tej stronie, moze źle to opisałem, ale fanatycy FB pewnie wiedzą co mam na myśli). W innym przypadku robi się totalny offtop.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
-
To tylko pedalstwo rządzi światem?
a lesbijki?
a wiadomo, że lesbijki mają lepszy "pijar" :]
Comment
-
-
Było się Marku specjalnie nie afiszować ze swoimi poglądami (ma je każdy i są kwestią prywatną, ale jak się jest osobą rozpoznawalną i się je głosi, to przestają być kwestią prywatną) to by teraz nie było zamętu nie związanego z piwem...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziNie wnikając w poglądy MarkaJ to nie wiem czy firmowa strona Ciechana (jak rozumiem to takie piwo) na FB nie powinna się skupić wyłącznie na piwie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziByło się Marku specjalnie nie afiszować ze swoimi poglądami (ma je każdy i są kwestią prywatną, ale jak się jest osobą rozpoznawalną i się je głosi, to przestają być kwestią prywatną) to by teraz nie było zamętu nie związanego z piwem...
Jeszcze trochę i kolejny wątek zostanie zamknięty przez ARTa.Last edited by chemmobile; 2014-10-14, 08:02.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
No bo pora zdecydować, czy piszemy w tym wątku o Browarach Jakubiak czy o ich właścicielu
Comment
-
Comment