Szkoda, że połowy wysiłku jaki wsadzają w tą ekspansję nie poświęcają na kontrolę jakości swoich wyrobów. Ciekaw jestem co im po radiu, gazecie czy telewizji skoro ich piwa z warki na warkę stają się coraz większym szmatławcem? Czyżby ewolucja w koncern?
Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rowing_Jack Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że połowy wysiłku jaki wsadzają w tą ekspansję nie poświęcają na kontrolę jakości swoich wyrobów. Ciekaw jestem co im po radiu, gazecie czy telewizji skoro ich piwa z warki na warkę stają się coraz większym szmatławcem? Czyżby ewolucja w koncern?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rowing_Jack Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że połowy wysiłku jaki wsadzają w tą ekspansję nie poświęcają na kontrolę jakości swoich wyrobów. Ciekaw jestem co im po radiu, gazecie czy telewizji skoro ich piwa z warki na warkę stają się coraz większym szmatławcem? Czyżby ewolucja w koncern?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rowing_Jack Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że połowy wysiłku jaki wsadzają w tą ekspansję nie poświęcają na kontrolę jakości swoich wyrobów. Ciekaw jestem co im po radiu, gazecie czy telewizji skoro ich piwa z warki na warkę stają się coraz większym szmatławcem? Czyżby ewolucja w koncern?warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziNa prawdę myślisz, że BRJ Media tworzą Ci sami ludzie, którzy warzą piwo w browarach BRJ?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Janko72 Wyświetlenie odpowiedziBajki opowiadasz a jeżeli masz na myśli wahania jakości to chyba cały craft się konsoliduje do "koncernu" (cokolwiek forma koncernu ma do jakości)
Comment
-
-
Za to mogę powiedzieć, że tzw crafty są z warki na warke i z premiery na premiere coraz bardziej dupiate.
Goryczkę przykrywają wadę goniącą wadę i jestem ciekawy czy jak sie skończy moda na IPY beda potrafili pokazać co potrafią???
Comment
-
-
Pierwszy post i zarzucasz komuś debilizm? Stonuj.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Geronimo_PL Wyświetlenie odpowiedziWnerwia mnie takie plucie na firme która robi dobre piwa i jakoś koleś nie tonuje tylko jeździ bo niej jak po starej kobyle. A gość ratuje browary robi coraz ciekawsze piwa.
Przecież obiektywizm jest każdemu potrzebny a nie takie walenie w czambuł .....
Dziwne, za rok się kończy moda a tu tymczasem IPA
Comment
-
-
Kilkaset? Ale zap...dala ta rewolucja
Rok bo tyle dał Pan Ciechan tej modzie.Ostatnia zmiana dokonana przez tristan_tzara; 2015-02-18, 14:05.
Comment
-
Comment